Инж. Николай Дренчев от „Възраждане“ с лично приветствие за празника към жителите на Ловеч област

„В ден като този трябва да си спомним за  хилядите жертви дадени за Освобождението на България от Османско иго.“, това каза пред екипа на медията ни инж. Николай Дренчев.

Срещнахме водачът на листата с кандидати за народни представители на „Възраждане“ на центъра сред хората. Поздравяваше ги за празника със специално подготвени балони и картички.  Пред екипа ни инж. Дренчев каза, че бели балони, символизиращи свободата на България. Освен тях бяха раздадени и специално изработени поздравителни картички със стихотворението на Иван Вазов „Аз съм българче“.

Хората в Троян и Ловеч приеха повече от добре инициативата на „Възраждане“ и благодариха на Николай Дренчев и останалите кандидати за народни представители, че са решили именно по този начин да отбележат днешния 3 март. Троянци споделиха пред водача на листата на, че е време страната ни да бъде управлявана от партия, която ще изкара на преден план  българският национален интерес, трябва да бъдем свободни и независими, за да може България да върви напред в своето развитие. Обиколката на инж. Дренчев продължи във всички градове в страната.
Инж. Николай Дренчев е завършил съм Висше-военно въздушно училище,  пилот на изтребител в авиобаза Габровница. В последствие се занимавам с  предприемачество. Той е един от учредителите на „Възраждане“ и е член на националното ръководство на политическата организация.  Като човек, който е пазил въздушното пространство над България, почита саможертвата на нашите предци, благодарение, на които днес се наричаме свободни. Иска му се да бъдем свободни в пълния смисъл на думата и заради това призовава всички българи, всеки ден  да избират свободата КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!