4 въпроса към водача на ДПС за 11 МИР – Ловеч

1.Представете се с няколко изречения.

Станислав, на 38 години, депесар от 23-годишен. В различни периоди съм бил народен представител, министър, международен секретар, вицепрезидент в различни международни организации и други. Най-важното е сега, че съм тук в Ловеч както заместник-председател на Движението за Права и Свободи и се боря за доверието на Ловчанлии.

1.Кое беше първото място, което посетихте извън гр. Ловеч и защо?

Не на едно. По най-бързия начин обиколих всички общини от Област Ловеч. Всяка от тях има специфика и тази специфика трябва да се познава, за да правим ние от ДПС колкото се може по-адекватна политика с хората и за хората от областта.

2.От къде трябва да започне да се променя България и конкретно Ловешка област след изборите на 11юли?

От нас, избраните да представляват интересите на Ловешка област в Народното събрание. От отношението ни към областта и от отношението ни един към друг.
Ние от ДПС смятаме, че трябва да се направи един „Сговор за Ловеч“ между всички избрани в следващия парламент от Областта и когато става дума за интересните на гражданите и общините от Област Ловеч, те да действат заедно, независимо от партийните си различия.

3.Каква беше кампанията Ви досега и как ще продължите? Какво ще промените в нея?

От врата на врата, по селата, в града – при всички случаи, близо до хората. Разбира се, направихме много мероприятия из цялата област във връзка със събори, празници, дори лични празници на наши активисти. И занапред ще продължим така – политика се прави само на база на човешки и приятелски отношения.

4.Кое е най-скъпото Ви нещо в живота в общ и личен план?

България на първо място, на второ заедно са моята съпруга с двете ни деца и двете кучета заедно с Движението за Права и Свободи.
Довършете изречението „Гласувайте за ДПС с номер 7, за да заработи Сговорът за Ловеч“

Купуването и продаването на гласове е престъпление!