Вижте кога отваря магазин JYSK в „Ритейл парк“ – Троян

На 28 април точно в 9.00 часа ще отвори врати магазин JYSK в „Ритейл парк“ – Троян. Това е третият голям хипермаркет, който отваря в търговския парк след ЛИДЪЛ и Техномаркет. Магазин JYSK ще бъде единствен магазин от веригата в област Ловеч за момента. JYSK са лидери в продажбата на стоки от типа „всичко за дома“ – за спалня, баня, офис, дневна, трапезария, за съхранение, за градината и други. Много изненади очакват клиентите на JYSK-Tроян на откриването.

ГРУПАТА НА JYSK

JYSK е международна верига магазини на дребно, които продават „всичко за дома“. Тази верига все още е собственост на семейството на първоначалния й основател, Lars Larsen, който е известен в цяла Дания като водещ търговец, който винаги има страхотни оферти.

През 1979 г. той отваря първия си магазин в Дания, във втория по големина град в страната, Орхус, където се намира и до днес. Larsen има големи амбиции, макар че не си е и представял колко бързо ще се развие бизнеса му. Larsen продължава работата си, като отваря няколко успешни нови локации на JYSK Sengetøjslager (оригиналното име на магазина до 2001 г.) в цялата страна и през 1984 г. отваря първия си магазин извън Дания, в съседна Германия.

Днес групата на JYSK се състои от повече от 3000 магазина в следните 49 страни по света: Дания, Норвегия, Швеция, Финландия, Полша, Чешка Република, Унгария, Нидерландия, Словакия, Германия, Австрия, Швейцария, Исландия, Канада, Гренландия, Ферьорските острови, Естония, Латвия, Литва, Украйна, Косово, България, Казахстан, Румъния, Франция, Великобритания, Словения, Република Северна Македония, Хърватска, Италия, Испания, Босна и Херцеговина, Сърбия, Армения, Черна гора, Гърция, Албания, Виетнам, Малта, Португалия, Грузия, Беларус, Таджикистан, Молдова, Белгия, Кувейт, Дубай,Тайланд, Ирландия и Азербайджан.

Годишният оборот на групата е около 4.4 милиарда евро. Растежът е стабилен и контролиран. Общият брой на персонала е почти 26.500 служители.

Думата „JYSK“ винаги присъства в името на компанията. На датски думата „JYSK“ се използва за хората от п-ов Ютландия (откъдето е и Lars Larsen) и често се свързва с качества като скромност, последователност и честност – три качества, които винаги са били припознавани и у Larsen. JYSK е символ на надеждността, и добрата оферта винаги е добра оферта. 

В България JYSK стъпва на пазара през 2005 г. До днес, веригата магазини има 42 обекта, с общо над 550 служители. Логистичният център на JYSK България се намира в държавен индустриален парк в Божурище. Това е и осмата за датската компания подобна база в света.

Повече информация за магазина може да видите на линка: https://jysk.bg/

Публикувано в Акценти с етикети . Постоянна връзка.