Възраждане-Ловеч: Ще водим позитивна кампания, под надслов „Избери свободата“

Водачът на Възраждане в 11 МИР Ловеч Николай Дренчев заедно с останалите кандидати за народни представители, членове и симпатизанти на партията откриха предизборната кампания с водосвет в църквата „Света Троица“ в гр. Ловеч.
Николай Дренчев

Отецът, отслужил литургията им пожела здраве, успех и да бъдат отговорни към работата си.
„Днешният водосвет бе за благодарност към Бога и хората. Най-вече за доверието на народа, което са ни гласували. Също така се молим Бог да ни даде сили, за да понесем отговорността, с която ни е натоварил народът“, заяви Николай Дренчев.
Той си пожела Възраждане да бъде най-малко трета политическа сила на изборите на 2 април, а защо не втора или първа.
В Ловеч партията очаква спечелен мандат и най-после жителите на областта да имат свой представител в Народното събрание в лицето на човек от Възраждане.
Възраждане ще води позитивна кампания, която ще бъде под надслова „Избери свободата“ – кампания, която ще е насочена към това, какво Възраждане вижда за подходящо и какво трябва да бъде направено. Кандидатите за народни представители в 11 МИР – гр. Ловеч ще си говорят с хората за образование, възпитание на децата, изграждане на инфраструктура, възможностите за малкия и средния бизнес.
„Ще изградим България такава, каквато искаме да я видим, ние искаме да видим България едно прекрасно място за работа, за почивка, за раждане на деца, за достойни старини“ – допълни Николай Дренчев.
Публикувано в Акценти, Троян и региона с етикети . Постоянна връзка.