Два нови магазина отвориха врати в Ритейл парк – Троян: DM и MatStar

Днес два нови магазина отвориха врати в Ритейл парк – Троян. Това са DM и българската верига за обувки Мат Стар. Те са разположени точно до магазин КиК, който бе открит съвсем наскоро в Ритейл Парк – Троян, намиращ се на ул. „Академик Ангел Балевски“ 1

Накратко за dm България

dm открива своя първи магазин в България през януари 2009 г. в гр. Видин. Към днешна дата на територията на страната компанията има 93 работещи магазина в 30 града. 35 от тях са разположени на територията на гр. София. За финансовата 2019/2020 година dm България постигна над 4 % ръст в оборота спрямо предходната финансова година и рекорден оборот от над 157 милиона лева (всички посочени данни се отнасят за периода от 01.10.2019–30.09.2020г.)

Любима марка сред клиентите

Асортиментът на dm включва над 13 000 топ продукта от категориите красота и здраве, бебе и домакинство. Може да намерите още храна за домашни любимци, дребен текстил и променящ се сезонен асортимент. Разнообразието от продукти се допълва от 27 dm марки като основният акцент е върху натуралната козметика и здравословното хранене. В Австрия dm предлага много допълнителни услуги с концепцията на dm фризьорско-козметично студио и кът за здравословно хапване dm gesunde pause. Така поради разнообразните си предложения и своята философия, dm е една от най-обичаните австрийски марки.

Доволни служители

dm България осигурява работни места на над 800 служителя, разпределени в Централата на компанията в гр. София, логистичния център в Гара Елин Пелин и магазините. А в целия концерн, без dm Германия, работят над 21 400 човека. Заедно с dm Германия, dm предлага на около 62 000 души сигурна работа. 

За Мат Стар

Мат Стар е българска компания, успешно наложила се на нашия пазар и в чужбина. Фирмата е с традиции в производството, вноса и дистрибуцията на обувки от 1972 и предлага изобилие от модерни обувки и чанти с високо качество на достъпни цени.

Моделите на Мат Стар задоволяват изискванията и на най- взискателните клиенти. Веригата включва над 29 магазина в страната, като 7 от тях са в София.

Мат Стар присъства успешно и в страните на Балканския п-в, като фирмата има действащи офиси в България,Сърбия, Македония, Китай, Косово, Сирия и представителни магазини в Гърция, Австрия, Малта, Ирак, Сирия, Саудитска Арабия. Търговската марка е регистрирана в над 40 държави – Турция, Гърция, Македония, Сърбия, Франция, Албания, Германия, страните от бивша Югославия, Унгария, Италия и Румъния. Мат Стар използва технологичните мощности и дизайнерски концепции на заводите, с които работят водещите компании в света.

Публикувано в Акценти с етикети . Постоянна връзка.