НАГЛО НАРУШЕНИЕ: Младежи шофират в пешеходната зона на Ловеч, „похвалиха се” в мрежата

На кадрите се вижда как младежите си подават бутилка алкохол

Демонстрация на нагло нарушение на правилата в Ловеч. Младежи шофират в пешеходната зона на града и се хвалят с клип в социалните мрежи. Видеото ни беше изпратено от наши зрители в рубриката „Моята новина”. На клипа се вижда и как младежите си прехвърлят бутилка с алкохол.

Водачът и останалите участници във видеото са установени, но не и задържани. Образувано е досъдебно производство за хулиганство, съобщиха от полицията за NOVA.

„Няма как за едно престъпление да бъдат наложени две наказания. След като приключи досъдебното производство и каквито са наказанията на прокуратурата, ако нещата стигнат до административно наказание, Общината ще я изпълни ”, обясни зам.-кметът на града Даниел Колев.

Той подчерта, че дори и гостите на града знаят, че мястото е пешеходна зона. Зоните са определени в наредба от община Ловеч. Санкциите са „отворени”, но Колев увери, че ще бъде наложена най-тежката глоба.

„Ловеч не е толкова голям град. Знам кой е извършителят”, добави Колев. Жители на града също заявиха пред NOVA, че нарушителят е познат субект на местната общност. Бил е спортист, живял е в чужбина, където също е имал криминални прояви. Това тепърва ще се установява от полицията.

Видеото вижте ТУК: https://www.vbox7.com/play:e08e5612e1&start=36

Публикувано в Акценти с етикети . Постоянна връзка.