Важно е да си Човек на Кмета и да подкрепяш партията “майка”!

 

„Приемане на Програма за младежка заетост 2020–2023 г., в която да се отдели специално място на стимули за заетост на млади хора с висока квалификация.”
„Партньорство с културните институции за постигане на високо качество на културните продукти.”
„Задържане и привличане на млади хора в общината чрез подобряване качеството на живот във всички обществени и икономически сфери.’’
ℹ Това са предизборните обещания и послания на г-жа Донка Михайлова, насочени към младите хора, които са избрали да останат в Троян.

 

Изборът на пенсионерката Иванка Джабраилова доказва, че това са само думи за наивници и поредните лъжи тиражирани от сегашния кмет.

  • Това ли е шумно заявяваната грижа за младите?
  • Това ли са стимулите за младите хора с висока образованост?
  • Така ли ще привличате млади специалисти от страната?
  • Това ли Ви е партньорството с културните институции?

Така ли ще повишите качеството на културните продукти?  Като се доверявате за това на зле подготвен и с ниска експертиза пенсионер. Човек, на когото по подхожда да си гледат внучетата, а не да провежда така нужните реформи в културната институция Национално изложение – единственото  в страната, в чиито изложбени зали са показани уникални предмети на народните художествени занаяти, изработени от изтъкнати майстори от всички етнографски райони на България Изложението е уникално, както с експонатите, така и с възможността посетителите реално да участват в изработването на занаятчийски произведения и предмети. То е фактор за изграждане на естетически вкус, за борба против безвкусицата, стандартизацията и националното обезличаване на художествената продукция.

Беше пренебрегнат един млад човек избрал за свой дом Троян пред София. Кандидатствал за управител на НИХЗИ и представил най добрата икономическа програма за развитие.  Оценката е на двамата представители на Общинския съвет, участващи в комисията. Считаме, че е обективна, защото те не са контролирани от Михайлова.

Г-ца Анелия Дякова на 33 години.

  • Средно образование: Направление „Екологичен туризъм”
  • УНИБИТ: Бакалавър „ Информационно брокерство”, Магистър „Информационни технологии”
  • ИСК при УНСС: „Специалист по фирмено управление”
  • Сертификати FCE-Cambridge – английски и ЕЦ „Нов стандарт” – немски

Един млад човек показал за краткото време за подготовка, че ясно е разбрала проблемите на институцията и посочила точни и адекватни решения.

 Един млад човек, който би работи с цялата всеотдайност на своята младежка енергия и работоспособност, и който ще се бори за професионалната си реализация и своето място в общността ни.

Избран е обаче на един пенсиониран общински служител, „наш човек“,  който цял живот е роболепничил, за да не  загуби заплатата и спокойната си  службица. 

Важното е да се следва стриктно плана и да се овладяват общинските дружества с всички методи морални или не, като се назначават послушни  и верни на кмета Михайлова управители.

Досега той дава резултат. Под пълен контрол са: Общинско предприятие ”Комунални услуги” и „ Общински пазари”.

На път е НИХЗИ – Орешак……..засега!!!!

 

Материалът Важно е да си Човек на Кмета и да подкрепяш партията “майка”! е публикуван за пръв път на Промени Троян.

Публикувано в Безумия, Важно е да си Човек на Кмета и да подкрепяш партията “майка”!, Да управляваш на инат!, Общинско предприятие „Комунални услуги” - Троян - модерно и иновативно почистване..., Отпадъците в Троян – бизнес в полза за кого?, прах в очите на хората, Хубава работа ама Кметска (Троянска)!!! с етикети . Постоянна връзка.