Г-жа Донка Михайлова кмет на случайностите или е случаен кмет?

Днес 11.05.2021 г. започна асфалтирането на улица „Борова“. Улицата която минава покрай блок „Стадион“. Ще кажете: “Какво толкова? Браво на кмета ни!“
Днес асфалтират, догодина ще разбиват новият асфалт и ще копаят. Защото по тази улица “Борова“ трябва да минава бъдещия канализационен колектор отвеждащ отпадни и дъждовни води от многофункционалната ни троянска спортна зала. Гордостта на нашата кметица.
Това поредната кметска управленска немощ гарнирана с солидна доза безхаберие ли е ?
Ще се реализира ли изобщо проекта или е шумотевицата около спортната зала е бил само предния рекламен трик на кметицата ни за подгряване на троянската любов към нея, и никакъв колектор няма да е нужен, и никаква многофункционална спортна зала няма да се изгражда?
Но случайно на тази улица живее инж. Николай Райковски, началник на отдел Териториално и селищно устройство (ТСУ) в Община Троян и един от най-любимите любимци на г-жа Донка Михайлова.
Случайните случайности в общината ни не са само от 11.05.2021г!
В последните дни на юни и началото на юли 2019 г е асфалтирана улицата която се стига до махала „Баба Стана“ и започва от централната улица на с. Орешак.
Ще кажете: “Какво толкова? Браво на кмета ни“!
Случайно асфалтирането и съответно разходите за него не са включени в Капиталовата програма на община Троян. Похарчените пари са извън бюджета. Не е подадена информация към ВиК оператора, общинска фирма ВиК „Стенето“ ЕООД за подмяна на остарялата етернитова водопроводна мрежа. (при авария е задължително разбиване на новата асфалтова настилка)
Случайно това иновативен метод или е управленска практика?
Но случайно на 13 юли 2019 г няколко дена след ремонта който платиха троянци, г-ца Адрияна Михайлова преминава по новият асфалт за да се врече във вечна вярност на любимия пред олтара на параклиса в махала „Баба Стана“, „ а мама ДОНКА – трие сълзите тайно……Те сложиха подписите пред свидетели и водещата церемонията по венчаването тъщата на бургазлията Мариян и майка на булката – кметицата на Троян, г-жа Михайлова.“(Троян експрес).
 
И не е случайно да си зададем въпроса: Г-жа Донка Михайлова кмет на случайностите или е случаен кмет?

Материалът Г-жа Донка Михайлова кмет на случайностите или е случаен кмет? е публикуван за пръв път на Промени Троян.

Публикувано в Безумия, Г-жа Донка Михайлова кмет на случайностите или е случаен кмет?, Г-жо Михайлова докарахте го дотам че община Троян да е общината с най-висока ставка в страната на такса смет за бизнеса и за гражданите!, Да управляваш на инат!, Донка Михайлова се похвали във фейсбук: “Оранжериите за отглеждане на био зеленчуци за обединеното детско хранене вече са изградени…” - Дали???, Хубава работа ама Кметска (Троянска)!!! с етикети . Постоянна връзка.