Общински съветник алармира: Безумие! В условия на пандемията от COVID-19 и локдаун, кметът на Троян готви увеличение на такса смет с 20%

На предстоящата сесия на Общинския съвет в гр. Троян (на 17 декември), влиза предложение на кмета г-жа Донка Михайлова за драстичното увеличение на такса битови отпадъци с 20%, за всички граждани и бизнеса.

Скъпи съграждани, колкото и  нереално да Ви звучи, че в сегашното кризисно положение в цялата страната, породено от пандемията от Covid 19. В усложнената здравна, социална и икономическа ситуация и ограниченията, наложени срещу разпространението на коронавируса. Неясната перспектива за нормализиране на живота и бизнеса. Заплахата от физическо и социално оцеляване на население и икономика. Във време, в което държава и институции извеждат на преден план мерки за подпомагане на хора и бизнес…  Кметът на гр. Троян е решила да попълни липсите в общинската хазна, заради некомпетентното си управление, от нас гражданите и бизнеса – съдирайки ни кожите, ако въобще са ни останали такива.

Г-жо Михайлова, защо не споменахте за тези Ваши намерения, за повишаване на данъците и таксите в община Троян, по време на вашата кампания, на провелите се местни избори, само преди малко повече от година???

Материалът Общински съветник алармира: Безумие! В условия на пандемията от COVID-19 и локдаун, кметът на Троян готви увеличение на такса смет с 20% е публикуван за пръв път на Промени Троян.

Публикувано в Безумие! В условия на пандемията от COVID-19 и локдаун кметът на Троян готви увеличение на такса смет с 20%, Безумия, Вашите сигнали, Кметът на гр. Троян е решила да попълни липсите в общинската хазна като повиши такса смет с 20%, Николай Тодоров - общински съветник от коалиция „Избор за Троян“ с етикети . Постоянна връзка.