Хубава работа ама Кметска (Троянска)!!!

Не, Кмета Михайлова не се е срещнала с извънземни. Но също така мистериозно само за няколко дни неизвестни лица или фирма са засипали със земна маса имот, който се намира до фирма „Рико Стил“.  

Огромното количество пръст е така изсипано,  че на север навлиза в имот собственост на Община Троян, а на запад навлиза в сервитута на жп. линията. Става въпрос за стотици кубически метра земна маса.

Най-логичното и очаквано действие в случая би било Общинската администрация в лицето на Кмета Михайлова да защити интересите на гражданите, като санкционира нарушителя и го задължи, за своя сметка да премахне  земната маса от собствеността й, която, както вече споменахме не е  самосвал два, а стотици кубически метра насипна земна маса…… Вместо това,  Кмета чрез общинското предприятие „Комунални услуги“ услужливо и безропотно изпраща багер и транспортна техника, които  за „своя“- наша сметка вече втори ден, вместо нарушителя, почистват общинския имот и имота, който е в  жп сервитута !!!???

Г-жо Кмет, къде са контролните Ви органи, които да проверят дали рекултивацията на въпросния терен се извършва по законоустановения ред – след получено разрешително от РИОСВ-Плевен ?  Няма ги !  Кое наложи  техника на  общинското предприятие „Комунални услуги“, което е изцяло под ваш контрол,  да разчиства терена.

Вместо да разпоредите на администрацията да се открият виновните и да сезирате компетентните органи за това самоуправство,   Вие отново избрахте да действате тихомълком, надявайки се, че няма кой да Ви търси сметка.

За пореден път,  вашите действия са в ущърб на жителите на Община Троян, само че разходите за почистване на терена от общинското предприятие „Комунални услуги“, които ще направите сега не ги плащате с Ваши собствени средства, а с нашите пари. Парите на троянци.

Материалът Хубава работа ама Кметска (Троянска)!!! е публикуван за пръв път на Промени Троян.

Публикувано в "Промени Троян" пита?, Безумия, Факти, Хубава работа ама Кметска (Троянска)!!! с етикети . Постоянна връзка.