Виктор Стойчев пое поста областен управител

Новоназначеният областен управител Виктор Стойчев встъпи в длъжност. Днес поста му бе предаден от досегашния областен управител инж. Светослав Славчев, който му връчи печата на администрацията и ключовете на кабинета. Предавам ви интелектуалния капацитет на областната администрация с пожелание за успех, сигурен съм, че с професионалния опит, който имате, ще се справите с работата, заяви Славчев. Поемам ангажимент да пазя печата и да го полагам само на законосъобразни документи, изтъкна Стойчев.

Двамата заедно със зам. областните управители Милко Недялков и Емил Енчев обсъдиха текущите задачи и наследството, което оставя Славчев като стартирали проекти и намерения. Благодаря на служителите, с които работих осем месеца, и на гражданите на област Ловеч, които повярваха, че ще тръгне промяната за издигане авторитета на институцията областен управител, коментира Светослав Славчев.

Ще продължим вече започнатото, като го надграждаме, обяви новият областен управител. Той поздрави предшественика си за коректно проведените избори през миналата година и отличната им организационно-техническа подготовка.

Стойчев посочи още, че ще продължи процесът на откритост на областната администрация пред обществото, ще има пълна прозрачност в действията, решенията и разходването на публичните финанси.

Днес новият областен управител се представи пред администрацията. Пак днес ще проведе и среща с директорите на РЗИ и РЗОК. В близките дни той ще посети лично всеки един от кметовете на общини в областта, ще се запознае и с териториалните структури на централната власт. Основните си приоритети в работата Виктор Стойчев ще обяви и пред обществеността публично още тази седмица на среща с медиите.

Публикувано в Горещо с етикети , . Постоянна връзка.