ЕКСКЛУЗИВНО! Полицейско посегателство срещу общинския председател на ДПС в Летница – Валентин Иванов

С приближаването на изборите, полицейските провокации се засилват. Нямат морални спирачки – просто минават през хората. Днес обект на този натиск е общинския председател на ДПС в гр. Летница – Валентин Иванов. По анонимен сигнал към икономическа полиция е проведена акция по претърсване на търговския му обект, на който е собственик Ивелина Иванова – кандидат за народен представител от ДПС – Ловеч и е извикан да му се снемат показания в РПУ – гр. Ловеч. Случайно или не това съвпада с посещението на заместника на Бойко Рашков – Венцислав Гайтанов.
Безусловна подкрепа получи Валентин Иванов от Станислав Анастасов – водачът на листата за Ловеч и Видин, Сурай Велиева – председател на ДПС в Област – Ловеч, както и от привърженици на Движението, които в негова подкрепа се събраха пред РПУ – Ловеч. Г-жа Велиева в израз на възмущение от случващото се се обърна към министър Рашков с въпрос: „Спите ли добре?“. А зам. председателя и водач на листата от ДПС – Станислав Анастасов бе категоричен: „Няма да позволим пирова кървава победа на Румен Радев за сметка на правата на избирателите“.
И най-важното – „Няма да позволим демократична България да бъде върната в тъмните времена на мракобесие!“ – заяви Станислав Анастасов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Публикувано в Горещо, ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021. Постоянна връзка.