Пелените Либеро са с най-добро съотношение цена-качество

Плюсове

– Пълно връщане в рамките на 45 дни

– Регулируеми лепенки за закопчаване

Минуси

– По-леко тегло от първокласните пелени

Не е изненадващо, че толкова много родители предпочитат пелени Либеро, защото всички тези смени на пелени могат бързо да ни затрупат с разходи. Тази евтина марка Ви помага да спестите пари за пелени, като същевременно осигурява висококачествен продукт. Те са изработени от меки материали, имат абсорбираща сърцевина, която не пропуска вода, и регулируеми лепенки за закопчаване, които съкращават времето за смяна – всичко това на разумна цена. Най-добрата част? Либеро ще Ви върне парите, ако не сте доволни от покупката си, без да задава въпроси. Много хора, които са изпробвали Либеро, се кълнат в тях, твърдейки, че тези тънки пелени са също толкова ефективни, колкото и първокласните марки за предотвратяване на протичане и инциденти. Някои критици също така са открили, че Либеро пасват дори по-добре от тези на известните марки, което им спестява стотици левове.

Какво да търсите, когато купувате пелени

Цена – Важно е да намерите пелена, която да отговаря на нуждите на детето Ви, но тя трябва да отговаря и на бюджета Ви. След като сте направили това, следете за разпродажби на любимите си марки, защото дори малките икономии се натрупват с течение на времето. Купуването на едро или записването за абонаментно обслужване, също може да Ви помогне да спестите пари.

Памперси за еднократна употреба срещу платнени пелени – Памперсите се делят на две категории: за еднократна употреба и платнени. И двете са отличен избор, но има разлика в разходите, поддръжката и цялостното качество. Вземете предвид начина си на живот и това, което смятате, че е най-добро за Вашето семейство.

Въпреки че много пелени за еднократна употреба вече са проектирани така, че да са по-екологични, те все още генерират значително количество отпадъци, които могат да попаднат в депата за отпадъци. От друга страна, пелените за еднократна употреба са идеални за пътуване, когато нямате лесен достъп до перални машини или ако просто не се интересувате от пелените от плат. Еднократните пелени са с по-високи общи разходи, но са идеални за семейства с много деца с пелени, които се нуждаят от лесна и бърза смяна.

Пелените от плат са по-екологични, но са и по-скъпи. Въпреки че в дългосрочен план пелените от плат ще Ви спестят пари, първоначалната инвестиция може да бъде стотина лева. Помислете колко често ще трябва да ги перете и колко ще Ви трябват като резервни.

Попиваемостта е една от най-важните характеристики, които родителите и лицата, полагащи грижи, търсят в една пелена. Всички искаме пелени, които могат да издържат и на най-екстремните изпускания. Проверете дизайна на пелената, преди да я купите, за да сте сигурни, че детето Ви няма да протича през нея през цялото време. Някои пелени имат допълнителен вътрешен слой за абсорбция, за да предотвратят протичането и издуването. Други марки ще Ви кажат колко дълго ще трае защитата им, което е още едно нещо, за което трябва да помислите, преди да купите.

Публикувано в Делникът. Постоянна връзка.