Община Дряново и Община Трявна заедно на Ваканция & СПА Експо 2023

Двете съседни общини за втора поредна година ще се явят като партньори на най-голямото туристическо изложение в България. Форумът ще се проведе от 15 до 17 февруари в Интер Експо Център в София. Участие в него са заявили 250 национални и регионални туристически организации, туроператори, хотели, доставчици на технологии и оборудване, общини и др.

Дряново и Трявна ще привлекат вниманието в Зала 2 със специално изработен за целта дървен щанд и визии, които представят основните забележителности в района. На посетителите ще бъдат предоставени туристически справочници и карти, рекламни брошури, календар с най-важните събития през годината и всякаква полезна информация, според интересите на съответния бизнес.

Ще има обособен кът за снимки, чрез който посещаващите щанда ще бъдат насърчавани да споделят със своите приятели препоръка за нашия район. В духа на февруарските празници, те ще бъдат посрещнати с чаша хубаво вино и ще чуят истории, с които да се влюбят в това удивително кътче от България.

За онези, които държат „око да види“, ще има голям монитор, където ще бъдат излъчвани подбрани клипове от Дряново и Трявна, заснети през изминалата година и представящи забележителности и събития.

Представителите на двете Общини ще вземат участие и в събитията от богатата съпътстваща програма, в която са заложени редица дискусии и презентации с участието на експерти от туристическия бранш.

Ваканция & СПА Експо се провежда под егидата на Министерство на туризма.
Публикувано в Дряново. Постоянна връзка.