Отличихa най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година

Непосредствено след коледните празници и само два дни преди новогодишната нощ, бяха отличени най-добрите спортисти и треньор на годината в община Дряново. Петдесет и второто издание на спортното събитие се проведе на 29 декември в общинската ритуална зала, където кметът Трифон Панчев, заместник-кметовете Ангел Ангелов и Николай Карагьозов и секретарят на Общинска администрация Цветан Йорданов връчиха наградите на призьорите.
И тази година спортната комисия излъчи 10-те най-добри спортисти на Дряново, тримата най-добри спортисти в категория „Хора с увреждания“ и треньор на годината. Освен традиционното класиране, членовете на комисията взеха единодушно решение да бъдат връчени и три специални награди. Специална награда за принос в развитието на спорта в община Дряново получиха Обединен баскетболен клуб „Чардафон“ Габрово и Боксов клуб „Локомотив“ Горна Оряховица, които имат сформирани филиали и успешно развиват тренировъчно-състезателна дейност в Дряново. Специална награда за издигане авторитета на община Дряново и принос в развитието на спорта получи футболистът Денчо Иванов Шипкалиев, който тази година официално прекрати своята състезателна дейност.
Заедно с моралните и материални награди от кмета на община Дряново, спортистите получиха и съвсем скоро излязлата от печат „Кратка история на спорта в Дряново“. Авторите Любомир Бахчеванов и Рачо Острев правят ретроспекция на спортния живот в Дряново, като връщат читателите 70 години назад.


Ето и имената на най-добрите спортисти на Дряново за 2021 година:

  1. Маринела Нинева (КЛА „Локомотив“)
  2. Дейвид Симеонов (ТК „Кристи“)
  3. Стоян Владков (КЛА „Локомотив“)
  4. Станислав Косев (ТК „Кристи“)
  5. Цветомир Колев (СКО „Бачо Киро-94“)
  6. Ивайло Симеонов (ТК „Кристи“)
  7. Димитър Колев (ФК „Локомотив-1927“)
  8. Елена Димитрова (КЛА „Локомотив“)
  9. Никола Стойков (ФК „Локомотив-1927“)
  10. Вяра Илиева (СКО „Бачо Киро-94“)
    Тримата най-добри спортисти в категория „Спортист с увреждания“:
  11. Йордан Йорданов (СКХУ „Успех“)
  12. Маргарита Дабева (СКХУ „Успех“)
  13. Цветелин Десев (СКХУ „Успех“)
    Треньор на годината:
    Иван Михайлов (КЛА „Локомотив)
Публикувано в Дряново с етикети . Постоянна връзка.