Международен конкурс за статистически плакат – представихме достойно областта

За трета поредна година нашето училище (единствено в цялата област Ловеч!) взе участие в Международния конкурс за статистически плакат. От предварително регистрираните шест отбора своите проекти представиха три:

Категория I (ученици, родени през 2007 г. или по-малки)

В тази категория се състезаваха 46 проекта, всички подготвени с много амбиция и много старание в продължение на месеци. Нашите участници:

Thelegends

Ментор Ангелина Иванова Участници Димитър Цветков, Мирослав Гечев, Цветослав Вачков Класирани на 17. Място.

Creatives

Ментор Магда Латинска Участници Вероника Стайковска, Даяна Минкова, Мина Радева, Пламена Колева Класирани на 44. място.

Категория II (Ученици, родени между 2004 г. и 2006 г. включително)

Illusion

Екипът участва в този престижен конкурс за втори път. Радостина Ангелова и Лидия Ковачева, заедно със своя ментор г-жа Магда Латинска, се представиха блестящо и се класираха на пето място. Плакатът на Радостина и Лидия поставят един много важен въпрос – за „изчезването“ на тъмнината на нашата планета. Проектът е разработен на английски, което позволява да бъде представен и за международно участие.
Проектът на Лидия и Радостина
Пето място при оспорваната конкуренция от 52 отбора! При това в усиленото ежедневие на абитуриенти, които се готвят за матури, за изпити, за бал! Припомняме, че преди една година Радостина и Лидия взеха участие в Първата ученическа конференция по статистика, където представиха своя предишен проект за статистически плакат.

Браво, момичета! Страхотни сте!

Клуб „Медии“

Повече за конкурса можете да научите тук.

Публикувано в Вероника Стайковска, Даяна Минкова, Димитър Цветков, Лидия Ковачева, Магда Латинска, Международен конкурс за статистически плакат, Мина Радева, Мирослав Гечев, Новини, Пламена Колева, Радостина Ангелова, Цветослав Вачков с етикети . Постоянна връзка.