Г-жа Радостка Петкова с най-високата награда на МОН

Г-жа Радостка Петкова, учител по български език и литература и главен учител в нашето училище, получи най-престижното отличие, давано в системата на българското образование – „Неофит Рилски“.

Наградата бе присъдена за успехи на зрелостниците на Държавните зрелостни изпити през миналата година, за разнообразни извънкласни дейности на нейните ученици и за работата като главен учител.

През миналата година на първия зрелостен изпит от 69 явили се зрелостници 27 получиха отлични оценки, двама от тях – с пълен отличен (6,00).

Много ученици на г-жа Петкова са отличени с награди в различни регионални и национални конкурси.

Радостка Петкова активно организира и различни квалификационни дейности в изпълнение на заеманата длъжност на главен учител.

Г-жа Петкова благодари на всички „виновници“ за престижната награда:

„Уверено и непоколебимо бих желала да споделя, че нямаше да реализирам тези успехи, ако до мен не стояха през годините ръководствата на училищата начело с директорите в лицето на Пепа Колева ( ПГ по туризъм – Априлци), Розалина Русенова и Ангел Балев ( Средно училище „Васил Левски“ – град Троян). Благодаря им сърдечно за подкрепата! Никога няма да я забравя!

На челно място поставям и моите ученици! Те са моят стимул! Те са моята причина дори в моменти на житейска болка да ставам и да продължавам напред!“

Поздравяваме от сърце г-жа Петкова с наградата и ѝ желаем все така да води своите ученици към знанието.

Публикувано в награда „Неофит Рилски“, Пепа Колева, Радостка Петкова с етикети , , . Постоянна връзка.