Блестящо представяне в IX национално състезание по немски език 2021/22 г.

На 14.05.2022 г. в ПЕГ „Екзарх Йосиф I” гр. Ловеч се проведе деветото националното КЛЕТ състезание по немски език, организирано от издателство КЛЕТ България.

Участие взеха над 150 ученици от цялата страна, които се състезаваха на различни нива от А1 до С1. Нашето училище  бе представено от Габриела Върбанова, 12 б клас, която получи най-висок брой точки, след проведения първи кръг на 14.12.2021 г. Сигурни сме, че се е представила достойно и сега, демонстрирайки знанията си по немски език. Неин преподавател и придружител беше Дарина Гадевска. След започването на състезанието за учениците, техните преподаватели бяха поканени от представители на издателство КЛЕТ да се запознаят с различните учебни системи по немски език, както и с модерната интерактивна образователна среда за обучение и самоподготовка IZZI.

Състезанието събира всяка година ученици от цяла България, за да проверят знанията и уменията си при наличието на състезателен елемент, както и за да ги запознае с основни специфики от формата на сертификатните изпити. Надяваме се през следващата година да мотивираме повече ученици да премерят знания.

Клуб „Медии

Публикувано в IX национално състезание по немски език, Габриела Върбанова, Дарина Гадевска, Клуб „Медии“, Конкурси и състезания, Отличия, конкурси, състезания с етикети . Постоянна връзка.