Наши учители – в Европас Тийчър Академи

От 19 до 24 юли трима учители от нашето училище взеха участие в структуриран курс в Европас Тийчър Академи, който се проведе в Барселона (Испания).

Курсът се провежда в рамките на проект „Иновативна класна стая днес“ по Еразъм+ К1.

Темата на курса беше „СТЕАМ – реално ориентирана и забавна учебна среда“. По време на обучението учителите са запознаха с полезни практики за разработване и реализиране на СТЕАМ-проекти в училищна среда. Бяха представени сайтове и платформи, които да подпомагат доброто планиране и проследяване на прогреса на всеки един проект така, че той да бъде изпълнен по най-добрия възможен начин.

Трите учителки – Цветелина Мутафова, Мария Нанкова и Магда Латинска – имаха възможност да обменят опит с колеги от Малта, Румъния и Унгария, които също участваха в мобилността. Припомняме ви, че следващата учебна година ще бъде стартирана с откриване на новия СТЕМ център на училището!

Публикувано в EUROPASS TEACHER ACADEMY, Европас Тийчър Академи, Еразъм+ К1, Магда Латинска, Мария Нанкова, Международни програми, Програма "Еразъм+", Цветелина Мутафова с етикети . Постоянна връзка.