Из“Къси разкази с …очакван край“

Снимка: ПавлетоОт читателската ни поща.
„….- Като дойде златната  вода, да ме събудиш! – рекла бабата на момичето….“
Така се разказваше в една позабравена народна приказка. По-възрастните ще кажат, тази приказка сме я преживели, разказвахме я за река Осъм, когато всеки ден си менеше цвета в зависимост от това какво боядисваха във „Витекс“. Но това беше във времето, икономиката на града умря и реката тръгна отново чиста.
2011 г.днес. „….- Като дойде златната  вода, да ме събудиш! – рекла бабата на момичето….“ . Те живеели обаче  на ул.“Охрид“. В този момент водата била зелена и течала… от чешмата. Днес…

10 thoughts on “Из“Къси разкази с …очакван край“”

  1. Ааааааааааааааааааа само да попитам- антифриза концентрат ли е или готов за употреба?

  2. Във фейсбук имаше коментар, че е взета проба от водата. Според коментара от ВиК са се учудили как се е получило това. Голямо чудене е паднало!!!

  3. Що не стане някой път грешка и по тръбите да потече бира вместо тая зелена вода….

  4. това е антифриз от слънчев колектор,който се е повредил и така попада във водата на блока.Грешката е на човек от блока не на ВиК ,но те бяха много загрижени и отзивчиви.

  5. човека не си е вързал правилно системата и когато налягането на водата е слабо течноста се връща обратно в трабите,така тя попада в трабите на другите в блока.Днес пак пих зелена вода,но нали Руснаците си поркат антифриз и нищо и няма……..

  6. Наталия,това,което ми направи впечатление в коментарите ти е,че липсва злобата и недоволството от създалата се ситуация.Поздравявам те.На всеки може да се случи,но не всеки може да приеме така нещата 🙂

  7. Истината е, че ВиК работи добре, така че радвам се, че стана ясен проблемът.

  8. Наталия,да наминеш до нас да ми провериш парното,че нещо ми прави проблеми напоследък!Ако може и термостата на голфЪТ да видиш,че и той зор стопля !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.