Новости по изпълнението на капиталовата програма на Община Троян

ул.Д.ИкономовЕто последните новини, свързани с обновяването на уличната мрежа в общината. Предоставени са от Маргарита Генкова, Връзки с обществеността в общинската администрация.
Реконструкцията и рехабилитацията на улични и тротоарни платна на територията на община Троян се изпълняват в определените срокове.
Участъкът от ул. “Димитър Икономов” – от ул. “Станка Исикийска” до моста “Витекс”, се работи в момента. Фирмата изпълнител “Виастрой” АД-Ловеч е извършила подготовката, положен е профил – 20 тона асфалт, започнало е полагането на износващия пласт. До момента е асфалтиран 40% от участъка.

Тази седмица е завършена рехабилитацията на ул. “Цанко Бляховски” в Гумощник – 1300 кв.м, и ул. “8 март” в Дебнево . Днес приключва работата и на друг обект в Дебнево – ул. „Д-р Казаков”.
Рехабилитацията на ул. “Девети септември” във Врабево се прави след реконструкция на водопроводната мрежа, извършена от ВиК “Стенето”, като в момента се извършва подготовка – откопаване на трасето на новия водопровод и изкърпване.
Продължава работата по реконструкцията на ул. “Дунав” в Троян. От днес, петък, започват изкопните дейности, подготвена е арматурата за изграждането на подпорната стена.
Обектите се изпълняват от фирма “Пътприбор” ООД, София.

3 thoughts on “Новости по изпълнението на капиталовата програма на Община Троян”

 1. Искам да благодаря на кмета 4е удържа на думата си за да направи път на ул.дунав ОТ САРЦЕ И БЛАГОДАРЯ

 2. Благодарности от „СЪРЦЕ“???
  Защото някой си е свършил работата???
  Кмета и общината са длъжни да работят в полза на жителите на Троян!
  Те са избрани за това!
  Щом е направена улицата, следва че са си свършили работата и може пак да спечелят ВАШИЯ глас на следващите избори! Ако продължават да работят във ВАША полза!

 3. Така е, г-н Николов 🙂 Може би следващото поколение ще мисли по-свободно 🙁

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.