Office 1 Superstore тръгва пак в Троян

Office 1 Superstore тръгва пак в ТроянТроянци няма да останат без висококачествените канцеларски продукти на веригата Office 1 Superstore, става ясно от малка обява, сложена на вратата на опразнения досегашен магазин на Офис1 на ул.“Васил Левски“ до стоматологията. През октомври магазинът затвори внезапно, понесе се слух, че собствениците са зад граница заради дългове. Те бяха сред постоянните рекламодатели в града и положението им не събуди злорадство нито сред конкуренцията, нито сред обществеността. Засега причините да се стигне до това положение не са напълно известни, но със сигурност една от тях е и лошото положение на местните фирми, които са сред основните крупни клиенти на магазина. От 11 ноември стоки на прочутата верига ще се закупуват в магазина на Транссофт. Така троянци не губят и една възможност, известна на меломаните – да закупуват билети тук за големи концерти на прочути звезди в София или други големи градове, вместо да тичат за тази цел до областния център Ловеч или пък да се осигуряват на място.

3 thoughts on “Office 1 Superstore тръгва пак в Троян”

  1. Нищо лично, ама онзи ден влязох за последен път в магазина Ви.
    Купих си билет за концерт, а нямаше кой да ме информира, че това което си купувам е билет за ВТОРАТА ОБЯВЕНА ДАТА на концерта, не за първата. Трябваше да ме информирате, че за първия ден билетите са продадени, а не да гледате само да ми вземете парите.
    Защото сега заради Вас за ще си ходя сам на концерт, вместо с групата троянци !
    В мое лице загубихте клиент !

  2. За мое съжаление, доста късно се натъкнах на тази статия, относно Office 1 Superstore. Когато е отправен подобен упрек, петнящ репутацията ни на служители длъжна съм да кажа следното: Ticket Stream е организация за продажба на билета с лека специфика и неудобство при самата транзакция, базирайки се на сравнение спрямо останалите две такива- Eventim и TicketSoft. Ако клиентът е задал събитие с тридневно изпъленение на изявата и съответно първият ден е изчерпан, то автоматично се генерира следващия по ред. Събитията се търсят по име, не по дата именно в тази с-ма. И искам да попитам защо Темплар не е реагирал на момента??? Билети се сторнират. А и не помня с някой да съм се държала негативно. Напротив, страшно са ми симпатични и приятни клиенти, които са дошли да си закупят билети от нас. Темплар, всеки бърка, просто е трябвало да неотрализираме грешката навреме. Обедена съм, който и да си, че не си бил толкова самотен на концерта 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.