Почина Христо Белевски

Почина Христо БелевскиКончината на дългогодишния бивш кмет на Шипково Христо Белевски днес потресе всички, които го познаваха. Отиде си една многостранна личност, която оставя ярка следа в обществения живот. 3 мандата кмет на голямото село, избиран с листата на БСП, после – зам.-управител в общинската фирма „Комунални услуги“. Дългогодишен председател на читалище „Светлина“ в Шипково, участник в мъжката певческа група, с която е излизал на различни национални сцени, председател на тамошната Ловно-рибарска дружинка. Автор на 3 книги за Шипково – в съавторство с Кольо Станчевски. Главен лафмоабетчия на Троянското общество на шегаджиите и зевзеците, което бе създадено основно с неговите усилия. С активно присъствие в Празника на сливата, откакто той съществува. ..
Дълбок поклон!Няма да те забравим!

4 thoughts on “Почина Христо Белевски”

 1. Не знам кой болен мозък е харесал публикацията, но искам да кажа, че кончината на Христо Белевски е огромна загуба за града. Той беше прекрасен човек, който е направил много за родния си край и всички трябва да сме признателни за това.
  За разлика от сегашните управници на града, трябва да се отбележи, че Христо беше човек, близък и много обичан от съгражданите си – както в Троян, така и в родното му село Шипково.
  Мир за душата му.
  Жалко, че хората като него са толкова малко.

 2. Болен е твоя мозък! Това че някой хареса публикация, не значи че харесва новината!
  Бог да го прости!

 3. Какво значи когато „харесаш“ публикация, любезни ми Facebook???
  Личи си, че явно не излизаш много от Интернет и си със сериозно деформирани представи за „добро“ и „зло“, „живот“ и „смърт“. Както и да е…, нямам намерение да споря. Целта на публикуваното от мен мнение е да изразя „нехаресване“ към мозъчетата, които „лайкват“ подобни неща, както и да кажа, че никога няма да забравя визирания в публикацията голям човек.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.