Среща”Децата на новото време”

  • В сряда 23.10.2013г. в 18.30 часа – зала „Форум” на троянското читалище ще се проведе дискусия  на  тема „ДЕЦАТА НА НОВОТО ВРЕМЕ“. Тази  тема става  все по- актуална в нашето ежедневие. От години сме свидетели и несъзнателни участници в един процес, който става все по- мощен напоследък – децата ни сякаш не се „вписват“ в света, в който живеем. Нещо повече – не само децата, а и някои от нас – родителите се чувстваме като „не от този свят“. Отдавна искаме да се срещнем помежду си и да си поговорим и обсъдим, да споделим опит със себеподобни, със специалисти и изобщо с хора, които живеят с темата „Децата на Новото време“, за да си бъдем в помощ един на друг.

Гост – лектор ще бъде Сузана Томова – психолог, семеен консултант и нумеролог.

Сузана води лекции и семинари, извършва консултации на теми: -семейно консултиране -сексуални проблеми -консултации с деца -деца в неравностойно положение -консултации на жени имащи проблеми със забременяването -консултации на бременни жени. Тя е специалист в работата с индиго и кристални деца- от новородени до сто годишни, прави нумерологични консултации Чете лекции и води семинари свързани с горепосочените теми.

Поканени са семейства с деца „индиго“ и „кристални“ да споделят личен опит, както и представители на родителски кооперативи и др. организации.

 

Публикувано в ДРУГИ. Постоянна връзка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.