Въпроси по данъчно и осигурително законодателство в www.nap.bg и на 0700 18 700

Въпроси по данъчно и осигурително законодателство в www.nap.bg и на  0700 18 700Отговор на хиляди въпроси по данъчното и осигурително законодателство могат да намерят клиентите на администрацията в системата „Въпроси и отговори“, публикувана на www.nap.bg. В интернет приложението са обявени също и абсолютно всички указания и становища на изпълнителния директор на НАП по прилагане на законодателството от 2006 г. до сега. Тези документи клиентите на агенцията могат да намерят също и в разделите „Данъци“ и „Осигуряване“ на www.nap.bg.
С търсачката на приложението клиентите на НАП могат много лесно да намерят отговорите на своите въпроси. Това става по ключова дума, изходящ номер, вид нормативен акт, по член, алинея, точка от нормативен акт. Освен това системата „Въпроси и отговори“ дава възможност да се залага начална и крайна дата на търсения документ, както и вида на документа – въпрос, указание, становище. Базата данни от отговори, становища и указания се обновява ежедневно и информацията, публикувана в приложението за въпроси и отговори, е напълно актуална.
От НАП напомнят на своите клиенти също, че отговор на данъчни и осигурителни въпроси, те могат да получат и на телефона за информация 0700 18 700.  Информационният център на НАП е с работно време от 9.00 до 17.30 ч. всеки делничен ден, като обаждането се таксува на цената на един градски разговор. Запитвания могат да се изпращат и на имейл адрес: [email protected]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.