Вече имаме фитнес площадка на открито в Троян

Първа  г-жа Поля Димова, зам.-кмет на  община Троян, се осмели да пробва фитнес уредите на новата фитнес площадка на открито, която бе открита в сряда. Под десетките погледи г-жа Димова заслужи ръкопляскания за своята малка тренировка. После и други дами нагледно показаха как се ползват уредите. Най-силно акламирана бе специалистката по туризма в Общината Марияна Троанска, която преви снага и на трудния уред за укрепване на коремните мускули.

Фитнес  площадката се намира в централната градска част край Осъм, срещу кафене „Антик”. В нея има 6 уреда с 12 места за едновременно ползване, подходящи за различни групи мускули на тялото. Засега указанията как да се ползват са на английски, но има уверение скоро и на роден език да се появят. Площадката е резултат от съвместен проект между Община Троян и Виваком, с  насоченост към хората от средната и третата възраст. „Уредите са много леки за ползване”, сподели, след като ги пробва, и кметът Донка Михайлова. В началото градоначалничката, откривайки площадката,  каза, че тя е първата в Троян на открито, но предстои да бъдат направени и в комплексите „Лъгът” и „Младост”, тъй като хората там са направили подписка с подобно искане.  Троян е третият град, в който Виваком осъществява такъв проект, стана ясно от изказването на Михайлова. Регионалният мениджър на Виваком Стела Христакова благодари на Община Троян за съвместната работа  и заяви, че общият проект е добър пример как няма невъзможни неща. На откриването инструктори от Карате клуб „Атнес” показваха на потребителите – в случая 100% дами, как да използват уредите. Присъстваха служители на Община Троян и представители на различните спортни клубове. Останаха встрани опасенията, че това хубаво начинание бързо може да бъде погубено заради вандалския ген на някои хора. „По-добре уредите да се счупят от натоварване, а не от друго”, коментира президентът на „Атнес” Емил Атев. А за нас остава надеждата, че хубавото и полезното, достъпно за всички, доближило ни с една стъпчица към европейското, наистина ще се запази и ще се ползва само за спортни цели.

5 thoughts on “Вече имаме фитнес площадка на открито в Троян”

 1. Браво госпожа Михаилова направихте едно нещо и то не е нужно на никого. Можеше да направите един лост и една успоредка които щяха да вършат доста голяма работа. На тези уреди не може да се тренира нищо.Никоя мускулна група неможе да се развие освен уреда за коремните преси, но съмнявам се някои който живее на лъга да доиде до центара заради едни коремни преси които може да изпълнява вкъщи, и ще има същия ефект.Ако сега там имаше лостове нямаше да има място да се мине от младежи.Благодарим ви за безполезните уреди.

 2. г-жа Михаилова Пламен е прав аз съм момче което тренира от дълго време на лостове и когато разбрах че има нова площадка веднага отидох с надеждата че има лост и успоредка, но се разочаровах видях че уредите са бесполезни и сега се надявам да си намеря материал за да си направя един лост и успоредка и да мога да тренирам. сега аз и още няколкомомчета сме наи добрите в града и Ловеч но след като няма лост и успоредка ние пропиляваме уменията си няма къде да тренираме и тъка ни е много трудно. затова ви молим да направите по един лост и една успоредка в квартали като Буковец Лъга и Младост не мисля че ще ви отнеме много от ресурсите. Ако не го сторите помнете че сте убили много потенциал.

 3. mom4eta ako 4akate lostove nqma da gi vidite donka mihailova 6te krade do krai i 6te si otide povqrvaite mi

 4. Анонимен /18.08.2012 в 0:04/, очевидно сте объркали троянските сайтове. Можете ли да докажете твърдението си, че, цитирам: „donka mihailova 6te krade do krai“? Ако не можете, сещате ли се какво е определението за подобно обвинение и какви биха били последствията от подобни твърдения?
  В този сайт се спазва определена медийна хигиена. Неписана и без да се натрапва. Въпреки различията и споровете – участниците в този сайт спазват тези неписани правила години наред.
  По-добре ще е да реализирате творчеството си в другия сайт. Там всичко е позволено. Там задръжки, морални норми, медийна хигиена и други подобни категории не важат. Това, казват, било „свобода на словото“. Може, аз обаче се сещам за една друга думичка.
  Нещо повече, с подобни твърдения и обвинения вие със сигурност ще попаднете в книжното издание на онзи сайт, а от община Троян ще се скъсат да ви отговарят. Ще станете много известен, макар да се наложи да тичате с вестника в ръка и да обяснявате кой точно от анонимните сте. А от община Троян много обичат да отговарят на анонимни обвинения и да се оправдават. Дори няма никакъв /почти/ шанс да се усетят как някой ги води за носа.
  Нищо лично и бъдете здрав!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.