Намериха дрога у троянец

КанабисВ жилището на 33-годишен троянец с криминално минало полицията извършила обиск тази седмица и намерила 65 г зелена листна маса, която при полевия тест реагирала на канабис. Заради наркотика е образувано  досъдебно производство, а за обществеността остава предупреждението да бъде много внимателна, тъй като бичът наркотици свисти  здраво над малките селища като нашето. А спасението е много трудно, но това знаят само препатилите..

11 thoughts on “Намериха дрога у троянец”

 1. Докато разпространението на наркотиците е покровителствано от тези, които трябва да го ограничават, няма да има промяна. Наркотиците са търсена стока и ще бъдат предлагани, защото са доходен бизнес (необлагаем). Що се отнася до пичът, който си е държал малко тревица, това не е наркотик или поне не повече от алкохола, но за ограничеността и лицемерието в остарялото ни законодателство няма да пиша сега.

 2. Аз не мога да си обясня действието на нашата държава по отношение на наркотиците. Известно е, че има леки и твърди наркотици. Цигарите и алкохолът официално са признати за твърди, но се разпространяват свободно. Е има големи акцизи, описани са целите (по кутиите) в антиреклама и толкова. Държавен монопол! А като хранат някой с лек наркотик, какъвто е тревата, вдигат шум до Господа. Наистина, не мога да разбера това.

 3. Имитира се работа.Защо не идат да направят една акция в Шокото например.Там и отвън да стоиш ще се опияниш от миризмата на марихуаната,а не ми се мисли и какви други твърди наркотици си менкат.На други места също е обществена тайна къде можеш да намериш….Поле за изява има колкото си искат………..нещо им пречи май.Дано не е професионализъм!

 4. а дива питала ли си се от къде са взели тази марихуана момчетата и момичетата дето е пушат пред шоко , може би са е купили от пича дет са го хванали полицайте , бих искал да хванат всички такива утрепки в троян

 5. Дива не се пита ,тя знае от къде се взима.И ако виновника са хванали,браво!Но не е само той, така че,не трябва да се спира до тук.Уважавам мнението ти,но моля,малко по-грамотно пиши!

 6. Дива,кажи откъде да си зема некъв грамаж да се припукам?
  И от кога пък в Шоко има наркомани?Всички дроги на Троян се сбират в арта!

 7. арта? а ТРЕВОМАН ходил ли си скоро в Downtown? та ми говориш за наркомани в Арта? ТИХО бих ти казал само

 8. Искаш да ми кжеш че в Арта няма наркомани?
  Че те от години се събират там ве,даунтаун и шоко са супер културни заведения,и няма наркомани.Само в арта ходят наркомани и педераси!

 9. колко сте злеееее самоооо ……. а ъи тревомане направо варви се застреляй , ама чесно…

 10. Какви глупости говорите Бе никои от вас незнае какво каде що но 1 чул за шоко друг за даунтаун И в същото време никои нищо незнае… По добре не пишете само глупости

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.