Обират хранителни магазини

Продължават набезите на крадци в хранителни магазини. На 10-и около 1 часа след полунощ неизвестен засега крадец задигнал 1200 лв. от хранителен магазин в Калейца. Апашът взломил входната врата и така успял да докопа голямата сума. В Балабанско пак в този период обрали хранителния магазин в центъра. Извършителят, както назовават крадците в полицейския бюлетин, намерил вътре и задигнал…10 лв. на монети. Интересното и в двата случая е, че за липсващи хранителни продукти не се съобщава. И по двата случая е образувано досъдебно производство.

5 thoughts on “Обират хранителни магазини

 1. Хаха, ще ме завалите от смях, заклевам се…
  Влязъл вътре и задигнал….10 лв…и то на монети
  Ха-ха-ха 🙂

  Не знам какво е това. Горкия крадец. Сигурно е очаквал да излезе с пълен сак с пари, а вместо това – В ЖобШето му дрънкат семки и бомбонки 😉

  Смях ! 😉

 2. Рицарю, на човека мусе плаче – ти се смееш! Ама нечовешко отношение, хааа!

 3. ДА ти кажа ли щом е стигнал до обир на магазин – определено му се плаче…даже му се е плакало много преди да прибегне до престъпление.
  Но все пак, простете, адски забавно звучи… 🙂

 4. Зависи. Може да е ограбил магазина, защото наистина положението му е плачевно. Може да го е направил и от простотия. Аз лично мисля, че е точно от простотия, не от глад. Защото за мене евентуално само кражба, подбудена от глад е донякъде оправдана. Но след като четем, че няма задигнати хранителни продукти, значи крадецът не е бил гладен. Тъй, че яко бой като го хванат.

 5. Заглавието не е вярно. Журналистите ни по принцип не са точни, защото те не анализират събитията с нужната вещина и професионализъм, защото не могат да бъдат профеоналисти във всяка ситуация. Тяхната сила не е толкова в правдивостта, отколкото в сензацията. На колко неверни интерпретирани и нформации съм се натъквал до сега. Нямат край. Но удобрявам интусиазма им!!!!!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.