Да подкрепим блестящата Елица – живата реклама на Троян

Елица НаумовТалантливата млада певица от Троян Елица Наумова предизвика фурор при първата си поява на сцената в старта на новото бтв шоу „Гласът на България“. Въпреки предварителното си притеснение, което Елица сподели и пред камерата, нейното изпълнение бе така безупречно, че и четиримата членове на журито – Миро, Марияна Попова, „щурецът“ Кирил Маричков и Ивана, се обърнаха бързо да я видят и да я поискат в своите отбори. /Ще припомним, че в това шоу се преценява гласът, затова журито не вижда как изглежда човекът на сцената/. „Прекрасна си“ – бе оценката и на четиримата, формулирана от Марияна Попова. Маричков каза, че следял внимателно каква песен е избрал претендентът и как я пее, че нейното изпълнение е било много хубаво, а пък външността й се оказала „допълнителна екстра“. Журито остави Елица сама да избере в чий отбор да бъде, тя дипломатично заяви, че обича и четиримата, но избира Миро. След което получи целувка от него като първия човек в отбора му. Така 19-годишната Елица става безплатната реклама на Троян в най-гледаното шоу, както сочат изследванията – първият епизод, когато нашето момиче каза откъде е, е гледан от рекорден брой зрители – над 1,2 млн. Ще припомним, че Елица завърши тази година СОУ“Васил Левски“, а в пеенето е откритие на Мариета Жекова, която много години е работила с нея.
Делът на зрителите, проследили пилотния епизод на формата, го превръща в най-успешния старт на музикален формат, излъчван досега в България. Според регламента всеки от журито има свой отбор, накрая от всеки отбор ще остане един изпълнител, който ще се бори за крайната победа. Неговата награда ще бъде договор с  „Юнивърсъл мюзик“.
Предаването се излъчва всеки понеделник, вторник и сряда от 21 ч. по бтв. Нека дадем нашата подкрепа на Елица!

2 thoughts on “Да подкрепим блестящата Елица – живата реклама на Троян”

  1. Обожавам Елица! Обожавам песента, която е избрала! Стотици пъти я пускам да си я гледам и й се радвам, че толкова млада изпълнителка пее, а като че ли е пяла цял живот! Толкова приятен глас, толкова е скромна на сцената, възхищавам й се. Ще стискам палци да бъде избрана на музикалния дует! Никоя друга песен не ми хареса така, както песента на Елица. А пък такова хубаво и нежно име са й дали родителите й. Поздравявам ги и тях, че са създали такова съкровище на България.

  2. Ако Елица е живата реклама на Троян, Общината би трябвало да й плати съответния хонорар. Считам, че твърдението как Елица е живата реклама на Троян си е проява на някакъв псевдопатриотизъм, да не кажа, глупост! Момичето е талантливо и като такова прославя най-вече себе си! Троян се нуждае от друга реклама – от силна икономика, от развит по евростандартите туризъм, от качествена инфраструктура. Това с Елица е ала-бала, и момичето би трябвало да съди авторите на тази дивотия, че спекулират с името й! А иначе, успех на Елица!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.