Майкъл с нови две титли

Този уикенд Майкъл Гриша Иванов добави нови две титли към богатата си спортна колекция. На състезанието по супермото, проведено на мотополигона край Плевен, Майкъл отново доказа на всички огромния си талант и глад за успехи, ставайки републикански шампион в клас Junior и в клас S3.
В клас Junior  (85-кубиковите машини) той за пореден път спечели и двата манша с преднина по над 30 секунди пред основните си опоненти.
В по-горния клас S3 (от 125 до 250 кубика) Майки отново излезе краен победител и в двата манша, което се оказа достатъчно, за да стане също републикански шампион. Състезанието в Плевен бе последен кръг от тазгодишната Supermoto кампания.
На младата ни спортна надежда предстоят още две важни състезания по мотокрос този месец: в Самоков на 22 август и в Севлиево на 29-и. Троян очаква отново радост и гордост с теб, Майкъл!

16 thoughts on “Майкъл с нови две титли”

 1. В изложението е пропуснато да се спомене за троянската Писта номер 1 в света и прочие други големи успехи.
  Защо изостават новините за поета г-н Харалан Недев и поетесата г-жа Грошева, която 100% отново е поканена в някое ловешко село?

 2. Уважаема Мила…
  Новината съвсем не засяга пистата в Троян.
  Още повече – когато фактът, че тя стана номер едно бе известен, ние бяхме едни от първите, дето го съобщиха.
  Колкото до новините за поета, ако имаш информация моя използвай формата за контакт. Правим каквото можем.

 3. Всяка дописка за моторетки трябва да започва и да завършва с тази наша гордост, троянската писта номер 1 в света. Дори е номер едно и в нашата община. Защото може да е номер две в общината и пак да е номер едно в света. Пишете по-често каква е голямата полза за общината от тази писта и този спорт. Че хората постоянно забравят.
  Виждам, че правите каквото можете, а то е така, защото можете каквото правите.

 4. copy paste: Само по време на „Калиакра Рок фест” посетителите на фестивала са оставили в града между 3 и 4 милиона лева.
  *
  На троянското събитие на „писта номер едно в света“ дори участниците избягаха и отидоха да спят в Ловеч. Пълна финансова загуба и задоволяване капризите на няколко местни тариката с политическа и икономическа власт.
  Жалка картинка, все по-жалка община и полуграмотно население, което го будалкат и подиграват с „писти номер едно в света“ и други подобни като „световното по шахмат в село Васильовка“ по Илф и Петров.

 5. Колко лесно някои се произнасят за чуждото можене! Царе на оплювките и на всезнаенето!!! Да им завиди човек на самочувствието селско!

 6. Тук Кочо наистина е много прав, и какво като имаме писта НОМЕР 1? Какво печелят троянци? Нищо…

  А Майкъл Да е жив и здрав и да ни радва много години напред!!!

 7. Мила от Марс е фенка на троянските поети и техните воаяджи из ловешките села, усящам я! Нали, Мила?

 8. Големите успехи задължават още повече троянските трудещи се под мъдрото ръководство на г-н Акимов да превърнат пистата от номер едно в света в номер едно в нашата галактика. Може да няма живот на марс, но на нашата писта номер едно в галактиката ще има живот поне два пъти годишно. Оросителната система на пистата ще продължи да работи, за разлика от оросяването на мозъка при някои троянски политик-бизнесмени или бизнес-политици.

 9. Кочо не разбирам само как може да сравняваш едно от музикалните събития на годината със спортно състезание. Първо, концерта се провежда на един голям стадион, а пистата дето уж била номер едно в светя побира не повече от 5-6 хиляди зрители.
  Слез на земята, приятелю. Ние всички имаме мерак за рокфест в община Троян, ама ще има да си почакаме още доста. Първо трябва да се обясни на г-н кмета значението на думата КУЛТУРА.
  И не разбирам какво общо имат простотиите за поети и поетеси със победата на Майки. СПРЕТЕ ДА СПАМИТЕ. Вместо да блещите глупости, поздравете детето за огрномите успехи, които жъне. Браво, Майки !

 10. Reni Angelova То се знае! Балканът ражда шампиони! ГАЗ ДО ДУПКА ШАМПИОНЕ!

  Росица Колева еее нали сме от гората как няма да сме силни

  Reni Angelova Така е! Гората ражда ШАМПИОНИ, а полето-тикви!

  Bilyana Ilieva Gordeq se s takiva hora!

 11. На троянското събитие на „писта номер едно в света“ дори участниците избягаха и отидоха да спят в Ловеч.
  Xa-xa, това е вярно! Понеже хотелите в Троян са номер едно в света и естествено са доста по-скъпи от околните!

 12. Торбалане, пак приказваш без да си запознат.
  Тогава всички спаха в Ловеч, защото хотелите в целия Троян са били заети и не са имали възможността да поберат толкова хора.
  Айде поинтересувай се първо – после плюй.

 13. Като всички спаха в Ловеч, от кого са били заети хотелите?

  Мозък… Сигурно си хотелиер

 14. По случайност с очите си видях гости на Троян Плаза, свързани с мотосъстезанието. Май е добре човек да не се произнася, ако н е е наясно.
  Но тук се сещам да напиша друго – някой убеден ли е в икономическата полза от т.нар. Празник на планината и билките? За който се дават общ.пари и който е селски история отвсякъде – не че съм против веселбите..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.