Параграф двадесет и две и половина

„Сигурно са ме подвели и съм направил грешка, то и с някоя булка съм имал грешка ама не е съзнателно”
Изповед на някой си Коста Янков пред Сава Дълбоков.

Докладвах на Живков за тия„грешки” и Коста се отърва само с мъмрене
Живков подкрепяше Георги Найденов да изгради своята Банка и икономическа групировка и да се печели. Но после дойдоха сигнали и констатации за финансови нарушения и злоупотреби от сто милиона лева, за което научиха и съветските другари
Продължава С. Дълбоков

Те, такива хомосъветикус другари с овча добронамереност към други другари с перверзна наивност ни съобщават, че и те с някоя булка са имали грешка, ама не било съзнателно. Да, може би са прави. Те се размножават несъзнателно и подсъзнателно.
Партийната секретарка другарката Агнес Ганчева твърдеше подсъзнателно или несъзнателно,че Архитектурно проектиране и Градоустройство може да се преподава не само от архитект, а и от всеки друг. Другаря Ганчо Николов слагаше резолюция „Да се одобри проекта и пусне строителството, пък после ИК на ГОНС ще вземе решение.”.
Директорът Поликсен Ганчев беше другар неуспял да завърши дори АОНСУ. Преподаваше икономика на строителството и се тюхкаше, че тази икономика не била като онази. Зам.директора, другаря Пинко Ганчев завършил Нефтохим – Бургас, водеше смело строителна практика. Инспекторката другарката Добра Ганчева следваше 14 – та година задочно химия и едва беше стигнала 3-ти курс, но успешно и компетентно преценяваше преподаването по Градоустройство и Сградостроителство.
След 20 години демокрация установихме, че отрочетата на същите тези хомосъветикус ни натрапиха Джордж Сорос ,Ран-Ът и други подобни. Хора с мъЖенствени гласове се провикват, че няма пари за болници / закриват 120 несъзнателно/, за образование, пенсии, заплати и с олигофренични напъни закриват академии, населявани от „синодални старци”. Какво може да се иска от човек, който е изоставил и забравил собствения си баща подсъзнателно, а „несъзнателно” се заиграл грешно с някоя булка? Как да не се учудва човек на Върховния съдия другаря Урумов който не знае, че дъщеря му, също съдийка, и жена му са социално слаби и имат пететажно хотелче на морето.
Другаря Велчев не знае,че братчето му също има хотелчета на морето. Симо Испанеца се провиква,че Рила планина му била бащиния. Колко много има още да ни донесе демокрацията. Разбрахме,че хладилника на варненската съдийка може да изпълнява функция и на банка, като се напълни с финикийски знаци. Чак сега разбрахме старата сентенция „Парите не миришат,” – защото стоят в хладилник.
Другаря Костов повтаря „ Доган е проклятието на България”, без да съзнава подсъзнателно и несъзнателно,че Доган е второто проклятие, а първото се нарича Иван Костов, третото Симо Испанеца, да се надяваме, че пристига и четвъртото.
Колко кадърни хора създаде демокрацията? Цв.Цв. за две години заработил 134 хиляди лева от лекции и шест апартамента.
Философът Доган консултирал като хидроинженер „ Цанков камък” само за два милиона.
Кой прогони най-продуктивната част от населението българско, нашите синове и дъщери за слугинаж на Европа? Изнасяме проститутки,просяци,бебета и миячи на чинии. Внасяме генно сбъркани храни, чесън по 9.00 лева. Ние, които учихме Европа на градинарство и хранихме братския съветски народ с екозеленчуци. Е, няма я Калинка. Нейният шеф – доктора, не знаел,че е бременна. Къде са шефовете на „фалиралите” банки? Къде са техните деца и внуци, изпраното мародерство в Швейцарски банки?
Двадесет години демокрация, а срещаме отново все същите хомосъветикус,ограничени и бездарни хора, а сега и отлично покварени. Моралът на Калитко сега е нов морал. Отстояват новият морал същите тези деца и внуци. В бр. 22 на ДВ излиза закон за контрол на наркотични вещества. В следващият брой 23 на ДВ излиза поправка – еди кой си член да се чете не така, а иначе. Само,че поправката не е гласувана, забравили били да я гласуват. Навъдиха се смайващо много” Калинки”.. и “Калитковци”.
Ало к,во пра,иш? Ами т,ва бе, шъ си трайм, докато мишовците да ги упрайм. Всичко останало е шменти капели. Айде, приЯдно духовно мизеруване!
Е подаване на оставка „ е старомодна почтенност”, според определението на главния прокурор.
Сигурно това обяснява защо Левски е написал в тефтерчето си „ Народе????”.
Кристалната истина на Кристалина е да оставим да се занимаваме с тия телефонни разговори, а да си четем любимия храбър войник Швейк. Защо пък в днешния технически век Винету да не потърси комуникация с племето чрез GSM ? Хау!
От всичко това Йосарян, чиято душа „продължава да бъде скръбна и да копнее да легне с някое момиче, което да може да обича, да бъде приласкан, възбуден и приспан от нея” , е отчаян от създаването на новия български параграф двадесет и две и половина, а Джоузеф Хелър се самоубива!!!

Контра адмирал Н.Н.
Съветник по магистрални строежи
/арх.Н.Ненов/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.