Преглед на слота 20 Super Hot

Хората в страни, където достъпът до казина на живо е труден, вече имат възможност да играят онлайн безплатно или с истински пари в някое от онлайн казината които може да намерите в интернет. Традиционният безплатен 20 Super Hot Slots за забавление от Euro Games Technology е видео слот с 20 уникални начина за игра и печалба. Той може да се играе незабавно, без да се налага изтегляне или регистрация. Направихме обстоен преглед на този слот за плодове заедно с информация за големите печалби от джакпота и съвети и трикове.

Мобилни бонус игри и рундове

Съществуват множество начини играчите да постигнат големи печалби, когато играят на слота 20 супер хот демо: Мобилна хазартна функция След като играчът спечели повече от 700 монети, той получава възможност да избере тази опция. Играчът трябва да определи цвета на картата за игра, докато тя е с лицето надолу в новия прозорец, който се появява, когато кликне върху нея. Картата ще се обърне нагоре, за да разкрие дали предположението е било правилно или не, след като бъде избран цвят. Ако е точно, общата сума на предишните печалби се удвоява, в противен случай всички предишни печалби се губят.

Дизайн на 20 безплатни слота Super Hot

Безплатните 20 Super Hot слота са абсолютно удоволствие за игра и печалба, защото са направени със символи на плодове, класически седморки, които действат като уайлд символи, и звезди, които действат като скатер символи. С икони на тема плодове за стандартни символи, седморки като уайлд символи и звезди като скатер символи, 20 Super Hot Slots има ясен дизайн с винтидж вид. Минималният и максималният размер на монетата на този слот с 5 X 3 (или 15 барабана) и 20 печеливши линии е една. Под барабаните има пет различни опции за залог, чийто размер варира от 20 до 400. С избора на бутона AutoPlay на това скромно предложение на EGT играчът може да играе без прекъсване. Разбира се можете да се спрете и на някой друг слот на EGT.

Таблици с печалби и печеливши линии

Всички 20 печеливши линии в слота 20 Super Hot са фиксирани. Това означава, че ще трябва да следвате хода на играта, а не да избирате линиите. Проверете секцията „Информация“ в долния ляв ъгъл, ако имате въпроси относно линиите на изплащане. Въпреки че играта не предлага на играчите голямо разнообразие от символи, тя разполага с някои отлични такива. Както знаете, слот машината представлява забавна фиеста с тема плодове. Ето защо, подобно на повечето машини за плодове, ще видите различни плодове като символи. Сред плодовите символи можете да откриете касис, лимон, диня, боровинка, портокал и череша. Освен това има и два уникални символа: късметлийската седмица и блестящата жълта звезда. Звездата служи като скатер символ, а късметлията 7 – като уайлд символ. Уайлд символът може да замени всеки друг символ, за да увеличи шансовете Ви за печалба, но е безполезен, когато се използва със скатер символи. Ако се чудите дали има прогресивен джакпот в тази машина? Има, наистина! Ако имате невероятен късмет, можете да спечелите огромен джакпот, понякога в размер на милиони.
Публикувано в ОБЩЕСТВО. Постоянна връзка.