Руското посолство изпрати ужасяващи кадри на убийства и изтезания на войници 

Ужасяващи видеоматериали, показващи издевателства, които въоръжените сили на Украйна извършват върху руски войници, разпространи посолството на Москва у нас. На кадрите, изпратени до агенция ПИК, се твърди, че са заснети войници на Русия, подложени на зверски изтезания от хората на Зеленски.

На едно от видеата украинците показват как разстрелват руски войници. Нареждат ги пред камерата и ги убиват. 

Украински войници уринират върху лицето на убит руснак, също характерно за терористичните методи. Прави се, за да унижиш до крайна степен жертвата си.

„Добро дошли в Украйна“, казват зад кадър украинците и показват жертвите си – съблечени чисто голи руснаци на колене. 

Нахвърляни по улицата, завързани за ръцете и краката, руски войници, ритани от украинци, се вижда на друго видео. 

На следващ клип пък украинците се хвалят как напъхват в една камионетка голи руснаци с думите „Добре дошли в Украйна“. 

„Как сте с Украйна“ – радват се украински бойци на безпомощни, пребити, ранени и кървящи руски войници. 

От ужасяващите кадри си личи, че те са правени от самите украинци, които се гордеят с „плячката си“. 

Видеата, които руското посолство разпространи, идват след украинското обвинение за руско нападение и избиване на хора в Буча. Припомняме, че през уикенда бяха разпространени шокиращи клипове, показващи десетки убити мирни жители по улиците на града. Съобщава се и за масов гроб в Буча с повече от 300 убити. Според украинските власти изтезанията и убийствата са извършени от руските войски, докато са се изтегляли от покрайнините на Киев. От Москва обаче отричат обвиненията. „Нашите военни се изтеглиха от този град на 30 март, на следващия ден кметът на Буча (Анатолий Федорук) тържествено заяви, че в града всичко е наред. Два дни по-късно ние станахме свидетели как по улиците на Буча бе организирана постановка, която в момента някои страни се опитват да използват с антируски цели“, коментира руският външен министър.

Агенция ПИК не може да гарантира автентичността на изпратените от Руското посолство видеа. Предупреждаваме, че кадрите са абсолютно забранени за лица под 18 години и не се препоръчват за хора със слаби нерви.

източник: Pik.bg

Публикувано в Горещо, ОБЩЕСТВО, Политика. Постоянна връзка.