Без коментар

Публикувано в ОБЩЕСТВО. Постоянна връзка.

17 Responses to Без коментар

 1. Темплар каза:

  Стената на плача в Троян.
  Може би хората, които са позволили този абсурд, на пъпа на града да се разлепяват скръбни вести, наистина вярват във възраждането и задгробния живот…даже сигурно заради купчината некролози са дали името на нашия УбаФ площад.
  Ами нека си вярват, но ние аз смятам това за смешно и абсурдно !
  Не че някой, способен да промени тази картинка ще се трогне де…

 2. i_m_i каза:

  Къде точно е това?

 3. i_m_i каза:

  Темплар, не само, че не е позволено, ами даже е забранено според чл. 12 от Наредбата за обществения ред.

 4. Темплар каза:

  Това Ими е на фасадата на може би най-централната сграда в Троян – пощата…само на около 5 метра от входа през който минават сигурно стотици граждани всеки ден, можем да видим троянската „Стена на плача“, както си я кръстих аз….просто съм възмутен !

 5. Будуваща каза:

  Колко тъга и ирония има в тази снимка!

 6. Селски дневник каза:

  Страхотно попадение! Браво на автора на тази снимка!
  Неподправена философия и блестящ социологически анализ само чрез една снимка 🙂

 7. Темплар каза:

  Благодаря 😉

 8. Селски дневник каза:

  Моля, има защо 🙂

 9. Темплар каза:

  Следващият „Без коментар“ е още по-ироничен 😉

 10. Vendetta каза:

  Аз толкова години така и не разбрах какъв е смисълът от некролозите като цяло. В крайна сметка, когато някой мой познат почине винаги разбирам за това и никога от некролози. Има смисъл да се сложи на входната врата на къщата, в която е живял и при роднините. Навсякъде другаде стои грозно и няма смисъл. Тогава защо се прави, да взимат пари от Иното може би. Не помня да съм спирал да чета кой е починал, нито това ми подобрява настроението и мирогледа по какъвто и да било начин, освен че човек си дава сметка, колко много хора умират всеки ден. По-интересното е, че некролозите се четат предимно от пенсионерите(поне такъв образ ми се е запечатъл), което още повече ги обезсмисля. В смисъл с какво им помага това, че се сещат за фактът, че и тяхното време наближава, или за да видят поредния починал приятел и да си дадат сметка, че не са им останали много живи приятели? Но що се отнася до снимката, грозно е но почти не ме дразни…. 🙂

 11. Темплар :) каза:

  Ти навярно си прав Вендета.
  Не знам защо се правят некролози.
  Въпроса е друг. Нямам против некролозите, стига да не са налепени на най-видните места из града, да не говорим на центъра на града !!!
  Не само е грозно, СМЕШНО Е !
  И се чудя как на никого не му прави впечатление…

 12. Vendetta каза:

  Ми като си ги гледаме от край време явно сме свикнали и поради тази причина, честно да си кажа, поне на мене не ми правят кой знае какво впечатление и предполагам и други хора са така. А на фона на всичко останало, което ни заобикаля и се случва в Троян и в Бъглария, единствено ме притеснява да не залепят и моята снимка там в скоро време.

 13. Alex каза:

  Винаги са ме дразнили некролозите, разлепени из целия град – по центъра, по сгради на главната улица, по дървета и навсякъде що има стена…Наистина е неуместно, градът ни е облепен навсякъде с некролози! Мястото им е на гробищата и пред дома на починалия…никъде по света го няма това, което е тук! Какво да направим обаче?

 14. Нема начин бате ! каза:

  Епа какво очаквате – умрял град, умряла държава…какво друго освен некролози да има навсякъде 😉

 15. Мария каза:

  Наистина е грозна гледката…българска работа! И като налепят целия град по-леко ли става на близките…не мога да разбера. Има места за това и гробища, там да ги слагат…

 16. кому е нужно каза:

  Аз неискам никой да плаща стотици никролози и да ги разлепват по целия град! Аз неискам, ако умра в чужбина да ми плащат хиляди да ме копаят в Троян! Аз неискам златен ковчег! Аз неискам дори гроб на който някой да се чувства длъжен да го подържа! Аз неискам родителите ми децата и съпруга ми да се почернят и все, че в душата им ще е мрак! Аз просто искам праха ми да бъде да пръснат в реката, да стигне до морето и да съм навсякъде! Всичко останало е ритуал от който някой печели! Пародия и клюкарщина! Бог да прости умрелите и мир на праха им! Не им е мястото на тези хартиики там …

 17. Pingback: Без коментар 2. | Троян и Троянски новини

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.