49 thoughts on “Какви са проблемите в Троян?”

 1. Кмете кои работи са тръгнали кое с безработицата е добре ти чуваш ли се какво говориш ?

 2. А… че то Троян рай. Значи безработицата намалява прогресивно??? Супер! Тоз кмет е велик! И на новите избори пак за него…
  Логически погледнато щом няма безработица… Лидъл, Била и сие ще искат да строят хипермаркети с цел да съсипят местните малки магзинчета… Щом няма безработица и Лукойил и ОМВ ще се бия за парцели за да сроят бензиностанции и да съсипят местните де… да не си мислите друго… Всички идват в Троян с цел да прецакат местните. Айде и по октомври безработицата да е пак само 4%… А и РМД-та пак да тръгнат 🙂
  Мале мале….

 3. Мира, бяхте информирани за събитието преди неговото начало.
  Ако сте искали – да сте отишли и Вие да поплачете на рамото на телевизията за Вашите лични проблеми.
  След като не сте ходили – не плюйте по хората, които са имали смелостта да застанат пред камерата !
  Научете се да търсите вината първо в себе си, после в околните, това е ключа за излизане от кризата.

 4. Наистина е намаляла ако гледат списъците в бюрото по труда,а пък и то толкова много народ го няма в града,та…безработните остават малко…:-)))))))))))

 5. Naj-otgore pi6e kakvi sa problemite na Troyan. Razbrahme 4e nqma problemi osven li4nite na Bianka Pavlova koqto smelo poplaka na ramoto na tv7. Templar ti da ne si nqkoj tqp daskal da mi dava6 naklon v jivota? Napravo smardi kolko nogo e naglaseno vsi4ko. Etyud za milicioner i blondinka.

 6. Мира, познавам Темплар лично и мога да ти кажа, че нито е тъп, нито е даскал, а е едно много интелигентно и свястно момче.

 7. Мира,къде видя да плача?И по какво съдиш за „нагласена“ работа?Информацията,че ТВ7 ще излъчват за проблемите на Троян разбрах именно от този сайт.Лично се свързах с екипа,който веднага ме покани,като ме помолиха да поканя и други граждани.Бъди сигурна,че се обърнах към хора,които можеха да представят и други проблеми на града.Но никой не пожела да застане пред камерата.Темата,която подех е тема за която се боря от 20 г. и то е:Обществото т.с. индивиди като теб,да могат да приемат и да разбират хората в неравностойно положение.Възможност за достойна интеграция .Колкото повече се появяват такива личности,толкова повече ще се боря-докато съм жива.Времето беше малко,но лично екипа ме помоли да спомена и моя случай,за което се извинявам,че съм те засегнала,но не беше по мое желание.Но не се срамувам,разбираш ли?Ако в живота си срещнеш поне един човек с увреждане или детенце,погледни го в очите,да видиш колко чистота и откровеност има в очите му и ще видиш,че именно такъв човек може да те научи на най-ценното-добротата!Така и твоя живот може да стане и по пълноценен.Може би ти липсва и собствено себеуважение,за това и обиждаш хора,които не познаваш.Относно Г-н Кмета Акимов,той беше поканен от екипа,за да може да отговори на гражданските отзиви.За съжаление се наложи да отговаря само по моя въпрос и въпроса на Г-н Дамян Воденичаров.
  Към Темплар-благодаря!

 8. Ne tqpia Templar napisa: Научете се да търсите вината първо в себе си, после в околните, това е ключа за излизане от кризата. Koya i kakva vina da tqtsya v sebe si? Ti u red li si? Izvijyavajte, maj obidih tqpia daskal. Daje si dokaral klakqor da go hvali kolko e umen.
  Pak pitam: ot tova sme6no i naglaseno interviu razbrahte li kakvi sa problemite na Troyan?

 9. Както изглежда, на село няма никакви проблеми. 🙂 Очертава се безоблачно, пенсионерско и гладно бъдеще за всички които остават. Амин.

 10. Що за невъзпитан журналист??? Никога не се обръща гръб на интервюираните! Този не знае как да застане и как да си държи папката, ако щете! Има още много да се учи това момченце.

 11. Хехе 🙂
  Мира, пак си бягала от час по български език, съдейки по правописа ти 🙂
  И моят може да не е китка, но поне ползвам кирилица и ми се разбира 😉
  И още нещо – не давам на никого акъл, просто изразявам мнение.
  За жалост – демокрацията дава това право на всички.
  Ако успееш да си извадиш главата от двора на съседа, ще разбереш, че и твоя е буренясал, ако ме разбираш 😉

  Ванка, не ме хвали така, че Мира ще получи остър душесмут 🙂
  Ти няма ли скоро пак да покажеш на Вучков кой е номер едно ? 😉

 12. Темплар, ако не беше толкова елементарен и напорист селски тарикат, сигурно щеше да забележиш, че не си написал никакво мнение, а си написал постинг пълен с някакви „ценни“ указания и напътствия към Mira. Връх на троянската селяндурщина е човек, който пише статии в някакъв сайт, да започне да търси сметка от участниците във форума какво мнение дават. Селяния и простотия до шия!
  Поздравления за въпросите на Mira и за култовото „Етюд за милиционер и блондинка“!

 13. Фелдкурат Ото Кац,Гогол беше написал в Мъртви души:““Един умира, друг се ражда и работата се нагажда.“Негативите ще се превърнат в позитиви 🙂

 14. Извинете ме за безпокойството, но не съм съгласен с вашите мнения и пурсонални упреци един към друг. Биянка колкото и да е руса, не пожелавам на никого да е с нейното положение и грижи, дори за миг. Не я познавам, не я защитавам! Научете се,моля ви, най сетне да не се критикувате персонално, а да критикувате мненията си! Разликата е огромна. Темплар прав сте със забележките, съгласен съм с Вас. А относно латиницата, ами не върви някак си! Не Ви съдя Mira, но въздействието от латиницата поне за мен е отчайващо, да не кажа нещо по- така цветущо. А иначе проблемите на Троян явно са тези на Бианка, след като никой от нас не е поставил други, там когато трябва. Мисля, че не е етично да се сърдим. Общите проблеми се сформират на базата на личните на всеки от нас, НАЛИ? Или греша?

 15. Много ограничени хора са някои, няма спор, що за изказване е, че проблемите на Бианка са проблеми на цял Троян??? Ами, жената е излязла и си е казала проблема! Ама винаги търсите под вола теле… а кмета да не говорим какви глупости му бълват от устата….

 16. В нашата къща и в комшиите два пъти влиза пор и издуши кокошките. Този голям проблем на Троян не успях да споделя пред ТВ7.

 17. Голяма талпа е този момък с микрофона. Очаквах като загърби Акимов да получи „петичка’ по вратлето. ТВ7 са големи смешковци, много големи.

 18. Колко са прости някои хора, особено тази женица с коментара за пора….голям проблем! Младите се изнизват от Троян, на инвалидите им липсва социализация,а тя тръгнала майтапи да си прави за пора в градинката…..

 19. Ами явно такова е бъдещето на Троян, трудоустроени инвалиди, пенсионери, милиционери.. и прочие.

 20. Яна, явно коментара Ви пак е персонално насочен, въпреки че не е пряко адресиран. Да, аз може и да съм прост човек, но явно, Вие не разбирате, какво пиша. Няма да пояснявам какво съм написал, и в какво наклонение е. Спрете моля Ви да критикувате персонално, нелепо е и несериозно. Не се познаваме, все пак, всички пишещи тук. Бъдете лоялна с опонентите си, умолявам Ви. Не е трудно да се пише нормално, без персонални квалификации.
  FSB, не е това бъдещето на Троян, дълбоко се заблуждавате. Тези хора, както напуснаха прекрасния ни град, така и ще се върнат, без да се усетите, но е необходимо да гласуваме с ум и сърце, не само с емоционален и насказателен вот!!??!!? Мислете позитивно и градивно драги съграждани! Там е истината!

 21. ARVi, за кого да гласуваме? С позитивно мислене стигнахме до тук.. явно само с мислене няма да стане. А няма и алтернатива.

 22. Arvi,солидарен си за което ти благодаря.Мисля обаче,че Яна цитира друг,а не теб!

 23. Arvi, чети правилно 🙂 коментарът ми не беше за теб, а за жената с поровете 🙂

 24. Биянка, този цитат е от постинга на Яна, веднага след моя, а иминно „Много ограничени хора са някои, няма спор, що за изказване е, че проблемите на Бианка са проблеми на цял Троян???“
  Аз не търся под вола теле, нито се чувствам обиден. Аз апелирам към всички за цивилизовани взаимоотношения, нищо по-вече.
  FSB, за жалост това е демокрацията, вот, от който зависим самите ние. Тук не е въпроса за начин на мислене, а за прагматизъм, размисъл, анализ и преценка, която на негово Величество ТРОЯНЕЦЪТ, не е чужда, даже му е присъща. Но много“ спамове“, натрупани от не лекото ни ежедневие, не изчистваме от паметта си за съжаление, или не искаме да ги изчистим, живеейки в „розови“ реалности, сънища и мечти, породени от фалшиви обещания на местни и държавни управници или кандидат такива, това е!!!

 25. Янке, по-тъпа си от кокошките удушени от пора. На такава прозрачна и елементарна пародия на интервюто на Бианка май само ти се върза.

 26. Де видяхте кокошки и пор, не разбрах? Или си имате някаква игра на думи??

 27. ТВ7 трябваше да изберат за излъчване или Акимов с Бианка, или порът с кокошките.
  Избраха и излъчиха милиционера с блондинката 🙂

 28. Ще си позволя да цитирам един мой много добър приятел който ми каза:“Видя хората с малките …….,всеки пред монитора може да го дърви на ХХХL.“Извинявам се за израза,но си е точно така,нали Глория Панова?Мира,Фелдкурат Ото Кац,Глория ако бяхте така активни и в петък,но да покажете вашата гражданска активност и позиция ,доста от нелепите коментари тук нямаха да съществуват!

 29. Прости, боже, на троянеца за дето е толкоз кьорав и злорад.
  Прости, и града ни мил любим.
  Троянци продължават да погиват в мизерия и глад,
  напред – с критики бъдеще да построим!

  Аман от Мири, инженерчета, критици,
  професори от дървени нагоре,
  в Троян останали са само форумни политици и кибици,
  за хубавият град – позор е !

  Сполай, Троян, аз казвам сбогом.
  Алтернатива уви за мене тука няма,
  Като всички млади, тръгвам ходом
  към бъдещето – мечтата ми голяма.

  Баси, дойде ми от ръка 😉

  П.С.
  Винаги съм бил горд, че съм селянин. Мерси за комплимента.

 30. ЕЕЕЕ, адаш ти си бил и поет. Доста сполучлив при това. Браво! Само моля те недей да си тръгваш от Троян. Нашият град има нужда и полза от такива народни трибуни като теб, Ванка! Да си жив и здрав! А що се отнася до Петър Вучков и „Минута е много“ за сега проучвам почвата и се наслаждавам на добрата си игра в състезанието и победите, които постигнах, както и на приятната почивка, която изкарах. Еееех, съдба!

 31. Добро утро,Темплар,наистина впечатляващо. Не подозирах за поетическите ти способности,но бях сигурна в прозорливостта ти 😉
  Поздравления 🙂

 32. Е сега пак на личностни спорове го подкарахте! Аз пък искам хубави хранителни магазини с нормални цени и хубави бензиностанции.
  И стига бягали от Троян, че за тези неща трябва население, бройка хора, количество народ – иначе ще си остана с СВА и Троя нефт. Искам искам искам искам ама…
  А тез кокошки дето ги издушил пора колко бяха? Твойте и на съседа де и той човек…
  тез кокошки ми влязоха в акъла бреййййй и ме разсеяха а щях да пиша…
  аз да си кажа искам супермаркет хахаха

 33. Гло, селото не е излязло от теб. При сериозни въпроси е много неуместно да се правят шегички.

 34. Яна така е,но Гло не е важна,тя самата си има проблем.По-важното е друго.Ако някой страничен чете нейните и подобни коментари,ще се убеди в едно,че троянци наистина имат сериозен социален проблем.И ще се окаже,че хората в неравностойно положение са даже малко по-добре от други.На един му трябва трибунал и ако някой дори за секундичка му го отнеме и го засенчи той се превръща в негов заклет враг,друг си гледа поровете,на трети не е важно да е добре а комшуто му да е зле,четвърти е толкова интелектуално зле,че не си заслужава да се споменава…….картината е жалка,но в мен си таи вярата,че повечето не са такива 🙂

 35. А, аз просто онемявам, няма сми…, то свъ…. . Положението е безнадежно и безвъзвратно, всичко е опошляло. Не съдя никого, просто констатирам очевидното. Без мен от тук нататък. Няма никакакъв смисъл от такива дискусии! BASTA!!!

 36. ARVi,ти беше от малкото хора на които мненията много ценях….Много съжалявам……

 37. Бианка, наглостта ви е безгранична
  1. Представихте личния си проблем като проблем на община Троян, кеоето не е истина. Семейството ви ползва социални услуги не от вчера.
  2. Твърдите, че няма работа защото сте била в неравностойно положение. Вие каква квалификация имате? Замислихте ли се дали причината не е във вашия характер? Знаете ли колко добри специалисти има със слухови апарати, които са добре дошли за всеки работодател?
  3. Обиждате, квалифицирате и набеждавате участници в този форум безпардонно, безпричинно и нагло.
  4. Не бъркайте този форум и участниците му с конюшнята на Д.Сираков.

 38. Арбитър,пояснявам за последно:
  1.Не е моя вината,че само аз застанах пред камерата,можеше да бъдеш и ти,стига да си искал,можеше да е всеки,проблеми има!
  2.Не говорих за себе си,работа си имам както и квалификация и то много добра.Имах 2 мин. на разположение,как по ясно за толкова кратко време да поясня на такива като теб,че такъв проблем има и то е за младежи,които вече са завършили училище и нямат алтернатива за работа.И не говорим само за намаление на слуха,а за хора с физически увреждания,хора с лека до умерена умствена изостаналост,които могат да работят но не са приети/в това можеш да бъдеш сигурен/,а могат да бъдат полезни.Говоря за всички тези,които са отчаяни и не смеят да надигна глас,защото знаят,че никой няма да им обърне внимание.Говоря за хора с инвалидност над 70 % а не за 50-52%.Личния случай беше споменат като пример,наясно бях,че ще засегна определени хора.
  3.Ако си се почувствал обиден,проблема е твой,аз заставам против всеки който обижда на личностна основа/виж по горе/,но аз тук в този форум не си позволявам да обиждам на тъп,на селянин и т.н. факт,който е и доказуем.Не си позволявам по просташки начин да обиждам,защото съм така възпитана и защото влизам тук с името си.Това дори и ти не правиш.Като ме критикуваш,като даваш мнение поне покажи смелост и излез с името си,то така всеки може и е разбираемо,защо с лекота се обижда-силни сте,когато сте анонимни,но иначе не ви стиска.
  4.Нямам нищо общо нито с личността Д.Сираков,нито с неговите сгради 🙂 Уважавам всеки един участник,стига да не напада по най-грозен начин други участници в този сайт.
  Приятен ден и не го приемай много лично 🙂

 39. Добре де, но аз кога ще си пазарувам в нормален сурмаркет? Не че нещо… А и бензин от ОМВ искам… И ако може и строителен магазин с циментец и пясък, ама на цени като в Плевен… не че ми е проблем, но питам…
  И не разбрах за кокошките и порчето…колко са били? страдали ли са? След, като порчето ги е гътнало кокошките, после хапват ли се или се изхвърлят тез кокшчици
  ожалих ги…

 40. Абеее, не сте в час троянци! Хайде, весел Великден и дано бъдем по-човечни :П

 41. troqn e nay golemiq monopol v bg,sasipaha grada tez idioti ot upravata za tuy vsi4ki mladi hora sa izbqgali ot tam 4e polojenieto e tragi4no.grada e potanal v stra6na miziriq i glad ozlobeni hora po ulicite,normalno e kat nqma normalna rabota i normalen jivot,nqma nikakvo razvitie v troyan,sram ma e dasi pokanq gosti v tr 4e gledkata e ko6marna.Akimov i negovite upravlqva6ti sasipaha grada,trqbva da ima nakazani.! ne razbiram mn ot politika no Enkin izpavi grada predi 3-4 godini na kraka i troqn ima6e bade6te mn dobre,no jalko doyde oniq policay kmet i kvo stana vsi4ko zamina po dqvolite….

 42. Докато Сашо Данков е в управата, добро няма да видят Троян и троянци.

 43. кой е Сашо Данков?
  хайде и мен ме ограмотявайте…
  как ще съм в час, иначе кой кой е в трояна???
  а да кажа то преди 3-4 (ЕНКИН)години нямаше криза.
  важното е кмета да е разтропан и МЛАД и да не бил дъражвен хрантутник(сегашния). Да има идей и бизнес поглед. Градът е една фирма и трябва стабилен управител(кмет) + надзорен съвет(общински съвет)
  Добро управление добър град. А кой да бъде не знам, аз сашо не занм си кой не занм кой е… трябва ВИЕ да определите

 44. Аз съм дъщеря на Бианка Павлова и много се гордея с нея,гордея се,че ми е майка! Бих казала,че тези,които застанаха против нейното изказване са елементарни хора без капчица съвест и уважение към хората в неравностойно положение.Това е проблем на цялата държава,не само в гр.Троян,но докато има хора като тях(тук плюещите) никога няма да се даде възможност на хора с увреждания да живеят достойно.
  Аз съм на 17 години,уча в НУИ“Панайот Пипков“ гр.Плевен,въпреки че съм с увреждане и апелирам към всички,които са негативно настроени към по различните,да ги приемат и разбират. И преди да ме критикувате Ви уверявам,че сама написах този коментар!

  С настъпването на един от най-големият християнски празник,Ви желая повече позитивно мислене и нека има само мир и любов в душите и сърцата ви!

 45. чудни хора….. защо абсолютно винаги троянецът търси под вола теле?!?!?!????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.