PRO.BG с ефирно излъчване и в Троян

След завършване на процедурата по лицензиране, PRO.BG стартира ефирно излъчване в още 13 града в България. Сред тях е и Троян. Освен по кабел и сателит, програмата на PRO.BG вече ще може да се гледа ефирно и в Нова Загора, Севлиево, Пещера, Велинград, Разлог, Гоце Делчев, Карлово, Ботевград, Дупница, Казанлък, Ямбол и Димитровград.
За да е възможно зрителите да гледат програмата на PRO.BG, е необходимо да насочат приемните си антени към съответната станция за района, в който живеят. Освен това трябва да настроят телевизионните си приемници на съответния канал за всеки град. Препоръчително за качественото приемане на програмата на PRO.BG е да се използват външни антени за дециметров обхват.
Троян е на 51-и канал /ТВРС Троян/.
Така все по-голяма част от зрителите ще могат да гледат най-новите предавания на PRO.BG – „Точно така” с Орлин Павлов, всеки делничен ден от 17:30 часа, предаването за култура „Антракт”, всеки делничен ден от 10:00 часа, съботно-неделните „Запазено за жени” и „Запазено за мъже” от 11:00, „Парична клопка”, вторник и сряда от 19:45, третият сезон на „Размяна на съпруги”, всеки петък и събота от 19:45, както и всички емисии на Новините, с най-актуалното от деня у нас и в чужбина, както и най-интересното от световния и български футбол.

1 thought on “PRO.BG с ефирно излъчване и в Троян

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.