Ремонтират уличната мрежа

От началото на април започна ремонтът на уличната мрежа в община Троян, съобщават от общинския пресцентър.. Изпълнител на ремонтите е  БКС, получила това право след открит конкурс по Наредбата за възлагане на малки обществени поръчки.
Изготвен е график , в който е определен срокът за ремонт на улиците и съответния обем работа. През април трябва да се запълнят с асфалтова смес  дупките от разклона за Калейца до моста при „Лесопласт“ /става дума за 30 кв.м/, да се ремонтират по 200 кв.м в Индустриалната зона – улица „Академик А.Балевски“ и по улиците  „Раковски“ в Троян и „Стара планина“ в Орешак,100 кв.м от „Ген. Карцов“ в участъка между моста при „Витекс“ до „Камен мост“, 60 кв.м от ул. „Македония“, както и  улица“Димитър Икономов“ от поделението до моста на „Витекс“, от „Кози вир“ до Кантона, и главната улица „Васил Левски“ от Марковския мост до Санаториума. Ремонтът включва изкърпване и запълване на дупките по уличните платна, уточнява Маргарита Генкова от Общината.
В момента в Общината се провежда процедура за избор на изпълнител за реконструкция на общинската пътна мрежа.

12 thoughts on “Ремонтират уличната мрежа”

 1. Яна,защо демонстрираш такова невежество?Първо,поинтересувай се какво е кирилица.Второ,кърпенето на дупки не е предизборно,смешно е даже да се помисли.Това го правят всяка година в началото на пролетта..

 2. какво става с изкърпването на квМладост поредната лажа на Акимов щеси седим в калта и с дупките а пътя за горно трапе е като магистрала

 3. Дива, понякога се налага да пиша на латиница, а не го правя от невежество. Всички им знаем предизборните номера- сега изведнъж ще се намерят пари за ремонт на целия Троян, бас държа! Редовният им номер..

 4. А кога ли ще дойде време да закърпят Беклемето, пътят от наша страна е уникално зле, ама нали в града трябва да се замажат очите на троянци.. изобщо да не ми играят номерата си.

 5. Ще ми се ако може и пътя към луната да позакърпят.
  В дясно от Юпитер има една голяма копка.

 6. Именно де, аз гледам че се дават заявки подред, та да се наредя и аз 😉

 7. Пътят към Беклемето не е общински, а републикански… А пък в Младост има такива боклуци – как живеят хората там се чудя! П
  ълна свинщина и отгоре!Преди малко „се насладих“ на гледката.

 8. Яна,с тази латиница наистина не те познах,за което те моля за извинение 🙂 Колкото до това преди изборите,че се засилва вниманието към нас респективно и желанието да се свърши нещо в повече,то е пределно ясно.Просто не исках да се бъркат ежегодните задължение с предизборната работа.Обаче ние искаме много неща от тях,нали?И с право….Но утре да видим какво е нашето гражданско самосъзнание и като много обичаме да искаме дали можем и да дадем…поне мъничко…:)

 9. Дива, няма проблеми, понякога се налага да пиша на латиница 🙂 та, нека да видим каква ще я свършат троянските управници това лято.

 10. Забравих да допълня, че Беклемето се поддържа от община Троян и община Карлово. Откъм Карлово пътят е добжре, но от наша страна е супер злле, няма значение с кои пари се поддържа, важното е, че половината се поддържа от нашата Община.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.