14 thoughts on “Удобство! Взимаш книжка в Троян, получаваш я в Ловеч

 1. Не мога да разбера ПРО.БГ. За какво става въпрос? Ами то така си от време оно. Какво искат и в махла Функууто ли да открият гише на КАТ. Таман ще видим областния град. Там има и много нашенци в управата. То и за морето мохем да се оплачем, че трябва да ходим до там. Това не е задължителен документ. Плачем че администрацията е голяма. това е всяко удоволствие се заплаща. Ако сме с хубава и засукана дама и до Стамбул ще отидем, ей тъй за кеф дето се вика.

 2. Ако имаш мерак и сам ще идеш до Стамбул, но друго е когато те накарат 🙂

 3. Те не те карат да вземаш книжка, ти сам отиваш даваш 600-700 лв. за курс, когато я вземаш за първи път. Книжката не е задължителен документ. Като искам, ще се откажа от нея. но хайде да не издребняваме, всички знаем кога изтича срока им и винаги можем да съчетаем отиването до Ловеч с нещо друго.

 4. Аз моята книжка си я взех от ловеч, защото така е от край време. Наистина не мога да разбера защо чак сега, изведнъж това стана проблем? До Ловеч се ходи за 30 мин и излиза 7 лв, на който му е по скъпо да си монтира АГУ, или да си вземе малък икономичен дизел и да кара по-бавно.

 5. Напълно съм съгласен. Какво да кажат в Тетевен, ами в Гоце Делчев и Котел например. Но нали зваете, най много ни бива да мрънкаме. По добре да имаме добри иростоянни доходи и тогава ако искат и в София да ги издават.

 6. Абе,някой от шефовете на пробг да не би да е от Троян,че за седмица втори репортаж за града?

 7. Тая база данни, за която говори Петър Яшев била „голяма работа“. Даже и един байт информация не може да дойде до Троян. „Строго секретно“ :))))

 8. Ами да е станал Троян областен град, ама не е! Какво има толкова да драматизираме! Сякаш че и биз това не ходим до Ловеч! Не важно къде ходим, а какво правим за и в Троян! Другото е криворазбран патриотизъм и комплексарщина!

 9. Очевидно Архонта трябва да пообогати речника си и да ползва в случая думичката „шовинизъм“, защото когато става дума за две български населени места не е удачно и е пълна простотия и невежество да се използва думичката „патриотизъм“, натоварена на всичко отгоре с прилагателно.

 10. Алооо, Архонта. Тук не говорим за областни градове и съпътсващите ги привилегии. Става въпрос за прост пренос на информация, за бързото и лесно обслужване на граждани.
  Не е важно нали ходим до Ловеч /по желание/, а защо трябва да ходим до Ловеч /по задължение/.
  И ако нежеланието за излишно разкарване на граждани до Ловеч е комплексарщина, да аз съм комплексиран. Комплексиран против излишното губене на време и средства. Комплексиран от излишната бюрокрация. Комплексиран от тъпоумието на администрацията.
  И ако правенето на нещо за Троян, се свързва с ходене до Ловеч, майната му. Ще почвам всеки ден да ходя до Ловеч, белким нещо стане и в Троян.
  Обичам Троян, но не и неразумно мислещите Троянци!

 11. Настина сте комплексари! Жалко, че живеем в един и същи град! Впрочем, Граматикова, когато един съюз се повтаря в едно изречение, какъв препинателен знак се пишеше?

 12. Гнидий Архонтски, в един форум е допустимо да се изтърве някоя запетайка, но един вестникар с претенции да бърка „патриотизъм“ с „шовинизъм“ – това си е отгледана тъпота без съмнение.
  Най-смешното е, когато комплексар номер едно в Троян обвинява други, че са с комплекси.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.