ВМРО не ще коалиция с ГЕРБ и БСП

Най-сериозната заплаха за България е демографската катастрофа, каза лидерът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов, който преди дни бе в Троянския край. Той удостои с посещението си традиционни прояви в повлияното от тази демографска катастрофа троянско село Голяма Желязна, където живее зам.-председателят на партията му в общината Тотю Христов. Каракачанов се срещна с членове и симпатизанти и даде насоки за бъдещите избори. Придружаваше го Даниел Сираков, отскоро председател на местната войводска структура.
Лидерът на ВМРО-БНД заяви, че в Троян неговата партия трябва да има или свой кандидат за кмет, или да подкрепи независим. Коалиции може да се правят с всички политически партии с изключение на БСП и ГЕРБ. Той препоръча всяко село да издигне свой кандидат за кмет, като преди това навред се изградят структури на ВМРО-БНД.
Ще припомним, че до разцеплението във ВМРО троянската организация бе изключително силна и излъчи свой председател на Общинския съвет – Ангел Балев. След като излезе наяве агентурното минало на Красимир Каракачанов и след други провинения спред опонентите му голяма част от троянската организация премина към новоизбрания лидер Славчо Атанасов, кмета на Пловдив. Интересното е, че в забраната на низвергнатия за коалиции не фигурира другата част на войводите, така че наесен може да видим интересни съчетания.

5 thoughts on “ВМРО не ще коалиция с ГЕРБ и БСП”

 1. Авторът на статията съвсем свенливо и съвсем случайно е пропуснал да запознае читателите с няколко ФАКТА:
  1. ВМРО Троян два мандата от 1999 до 2007-ма подкрепяше БСП и администрацията на Енкин. Към тях винаги беше залепен и лидера на Бизнесблока Д.Сираков.
  2. ВМРО положи огромни усилия през 2007-ма да докара на власт Герб и кмета Акимов. П.Терзиев ни обясняваше по местната кабеларка какъв „десен“ човек бил Акимов и какво голямо светило на демокрацията бил. А.Балев тичаше по селата да работи за Герб и да си „заработи“ бъдещото председателско място. През целия мандат 2007-2011 ВМРО подкрепяше Герб и Акимов.
  3. ВМРО/Балев и ВМРО/Сираков на майската сесия 2001 отхвърлиха и отказаха да признаят геноцида срещу българите. Тези „смели войводи“ напълниха гащичките, скриха се под масите и се залепиха към мнозинството от ГЕРБ, БСП, ДПС, СДС, ДСБ и НДСВ, за които баташко клане не е имало, не е имало турско робство, не е имало геноцид срещу българите.
  Архивите са живи и всеки сам може да види и прочете. Всеки сам може да се убеди какви слуги на кмета Акимов бяха двамата лидери на двете ВМРО /А.Балев и Д.Сираков/ и как 4 години бранеха любимия си кмет Акимов като едни „матросовци“ от обвиненията и изявите на Атака Троян срещу пагубното управление на кмета Акимов, Герб и подкрепящите го БСП, СДС, ДСБ, ДПС и ВМРО.

 2. TOLKOVA SI PRAV, CHE NIMA NAKUDE!
  SIRAKOV E PUTKA OPUTENA, GUZOLIZEC HRABUR, IBRIKCHIA SLAVEN, I PROCHIE!!!!!

 3. Геноцид е имало и ще бъде признато.Баташкото клане е факт и дори дечицата го знаят.Но докато се предлага от хора на които им липсват първите 7 г и с обкръжение и фенове като горното неграмотно нещо над мен и под теб ИП,никой няма да обръща внимание.

 4. Обикновенно някои хора оправдават собствените си постъпки и противопоставянето си, обвинявайки другите, опонентите си в липсата на „първите седем години“. Няма факти, няма аргументи, няма собствена позиция, само едно и също клише – „вие защо биете негрите“. Пълно безсилие и немощ, издаващи нещо много по-интересно от наличието на „първите седем години“, а именно – липсата на годините след „първите седем“.
  Конкретно – да обясняваш пренебрежението си и отричането на исторически факти с „аргументите“ кой го е предложил, с какъв тембър на гласа го е предложил, с какви децибели го е предложил и други подобни, това от всякъде е „мисъл, родена в птичи мозък“ или „мисъл, родена в недоразвит седемгодишен мозък“.
  Нямат извинение троянските общински съветници, които отрекоха геноцида срещу българите и които лепнаха най-срамното и позорно петно върху Троян за вечни времена!!!
  Как така в днешно време се отхвърля и не се признава наличието на геноцид срещу българите през турското робство, а в бъдеще време щяло да се признае? И кога ще е това „бъдеще време“? След още 133 години?
  А кога ще признаем „съвременния геноцид“ срещу всичко българско, срещу българските пенсионери, социално слабите, прогонените деца на България? Кога ще признаем планираното и планомерното унищожаване на България, защото:
  – къде ни е националната индустрия?
  – къде ни е националното земеделие?
  – къде са националните банки?
  – къде е националната ни енергетика?
  – къде е националния ни авиопревозвач?
  – къде е националната ни сигурност и отбрана?
  – къде е националния ни суверенитет?
  – къде е националната ни доктрина за бъдещето на България?
  – и т.н.
  Въпроси, въпроси, въпроси, на които никой не дава отговор, но за сметка на това питащите веднага биват обвинени и заклеймени с клишето – „А вие защо биете негрите?“

 5. Още няколко ФАКТА биха били интересни за читателите на този сайт по тази тема.
  Преди повече от две години внесох предложение за Решение от ОбС Троян за признаването на арменския геноцид. Геноцидът срещу арменския народ е признат в държавите от почти целия свят. Единствената европейска държава, която все още не е признала това е България. Нещо повече – в редица европейски държави, отричането на геноцида срещу арменците е криминализирано. Правителството на Тройната коалиция под натиска на Анкара и ДПС като своята „пета колона“ в България – отхвърлиха това предложение в Народното събрание. В много български общини, които показаха европейска ориентация и нагласа – в общинските им съвети бе взето решение за признаване на геноцида срещу арменския народ. Не и в община Троян??!! Герб, БСП и ДПС Троян отхвърлиха това предложение за решение и знаете ли какви им бяха оправданията? Много се били подразнили, че вносителя на предложението изложил мотивите и дал кратка историческа справка за геноцида срещу арменците???!!! Сериозни оправдания и аргументи, нали?
  Интересното беше, че освен Атака Троян, това предложение беше подкрепено от ВМРО, СДС и ДСБ.
  Най-интересното обаче е – как така ВМРО, СДС и ДСБ подкрепят арменският геноцид, а не подкрепят геноцида срещу българите? Вносителят на двете предложения нали е един и същ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.