От Езиковата спечелиха купата на СОУ“Васил Левски“

От Езиковата спечелиха купата на СОУ"Васил Левски"След оспорвана игра в събота волейболният отбор на Гимназията за чужди езици в Ловеч се наложи над съперниците от училището домакин СОУ“Васил Левски“ и заслужи купата. На трето място останаха представителите на Националното училище за планински водачи в Черни Осъм. Областният волейболен турнир се проведе за трета поредна година и бе организиран от Ученическия съвет при СОУ „Васил Левски“ – Троян организира областен волейболен турнир за купата на училището. Турнирът бе посветен на борбата с насилието. Турнирът продължи повече от три часа и предизвика силен интерес от страна на учениците. Участниците бяха във възрастовата група 8.-10.клас. Всички срещи бяха свирени от преподавателите по физическо възпитание и спорт Николай Скубарев, Веселин Комитов и Красимир Якимов.
В надпреварата се включиха три отбора. След две срещи на трето място остана отборът на СОУ „Васил Левски“ –  Черни Осъм. Изключително оспорван и интересен финал се очерта между двете най-големи гимназии в областта – СОУ „Васил Левски“ – Троян и Езиковата в Ловеч. В продължение на повече от 1 час игра отборът на Ловешката езикова гимназия  победи момчетата на СОУ „Васил Левски“ с 3:2 гейма.
Крайното класиране:
„I място – ГЧЕ  „Екзарх Йосиф I“ – Ловеч
„II място – СОУ „Васил Левски“ – Троян
„III място – СОУ „Васил Левски“ – с. Черни Осъм
Купи, грамоти и торти получиха всички отбори. Наградите бяха връчени от Розалина Русенова, директор на СОУ „Васил Левски“.
Публикувано в ОБЩИНА, СПОРТ И ТУРИЗЪМ с етикети , , , , , , , , , . Постоянна връзка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.