Спират ученическите автобуси за 27-и

Спират ученическите автобуси за 27-иУтре, 27 януари, в селските училища учебният процес няма да бъде нарушаван. Занятията обаче  ще са само с местните ученици, тъй като се спират автобусите с пътуващите ученици за този ден. Направена е необходимата разгласа за това. Причините са ясни – обилният снеговалеж и извънредната ситуация с код „червено“. В града учебните занятия ще бъдат в нормален ритъм.

2 thoughts on “Спират ученическите автобуси за 27-и”

  1. Хахахаха, нужно е да спрат автобусите, кажете си че не се чисти градът, снегорините вятър работа, търчат ми с дигнати гребла …

  2. Чисти се основно в, и около центъра на Троян малко по стабилно. Пътищата от градът към селата … абсолютно занемарени и се чака да се почистят сами т.е някои хора се молят да дойде по бързо пролетта и +совите температури за да спре обществото да ги дЮка … Училищните автобуси нали са за това, за да карат учениците от селата до училищата в града … , а то не се чисти в селата, и пътищата до селата и спират автобусите. Някои хора продължават да не си вършат работата с години, с един куп сменени кметове и правителства … Че като ще ни спират автобусите дайте обявявайте бедствено положение и да ни пускат ваканция. Тея от градът, ще се учат, а тези от селата, ще изостават видиш ли, защото някои хора в общината не искат да си вършат старателно работата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.