Валери Митов ще е водач на БСП в Габрово

Областният председател на БСП- Габрово Валери Митов ще бъде водач на столетницата в Габрово. Това стана ясно по време на националния съвет на БСП, който в момента одобрява водаческите места за изборите на 2 октомври.
След провала на Крум Дончев на последните избори миналата година, БСП решиха да заложат на човек от Габрово. Точно такъв е Валери – млад, образован, амбициозен и отговорен, споделят социалистите в Габрово.

Валери Митов е роден в Габрово. Средното си образование завършва в Природоматематическа гимназия „Акад. Иван Гюзелев”Габрово, след което учи в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски” специалност „Бизнес информационни технологии” – бакалавър „Бизнес информатика с английски език” – магистър. Има свой бизнес в сферата на организирането на събития. Член на Националния съвет на БСП. От ноември 2020 г. е областен председател на БСП Габрово след двегодишно председателство на Младежкото областно обединение на БСП. В момента е управител на държавното дружество „Плод-Зеленчук“ ЕООД

Очаквайте подробности!

Публикувано в Горещо, Политика. Постоянна връзка.