Василев: Ще върнем мандата неизпълнен

Това стана ясно на брифинг

От „Продължаваме Промяната” ще върнат мандата за съставяне на правителство неизпълнен. Това обяви на брифинг в парламента кандидатът за премиер на партията Асен Василев.

„За съжаление не успяхме да намерим 121 депутати, които да подкрепят програмата, съдебната реформа, работата, която имаме да свършим до края на годината като законодателна дейност, за да може да се изпълни Плана за възстановяване. И най-вече това, което заложихме, идвайки на власт – да няма корупция”, уточни той.

Василев обясни, че в този парламент са успели да стигнат до 117 народни представители, които са готови да подкрепят програмата и политиката им. „Надяваме се при едни следващи избори допълнителните 4 депутати да бъдат избрани от народа и да можем да реализираме тези си намерения”, каза още кандидатът за премиер на ПП.  

„Айнщайн има една много хубава мисъл – „Да правиш едно и също нещо и да очакваш различен резултат е форма на лудост”. Българският народ го е казал малко по-цветно: „Само глупаци настъпват една и съща мотика два пъти”, отговори той на въпрос дали са готови на крачка назад по отношение на ИТН.  

Публикувано в Акценти, Горещо, Политика. Постоянна връзка.