ВИДЕО! Скандален конгрес на БСП, на който над 200 делегати напуснаха! Разпада ли се БСП? Изключиха ключови имена от БСП!

Сергей Станишев изригна с гневен коментар от случилото се на днешния конгрес на БСП в София. Вижте както написа на стената си: Над 200 делегати напуснахме заседанието на 50 Конгрес на БСП в знак на протест срещу своеволията на ръководството, което наложи безпрецедентна цензура на всяко различно мнение. Изключване на микрофони, противоуставна подмяна на делегати и на преброители, скандални манипулации на гласуванията – на това станахме свидетели днес в зала 3 на НДК. Но видяхме и друго – как съпротивителните сили на социалистите в партията се събуждат! Апаратните трикове може и да помогнат на ръководството да се задържи, но лишават БСП от шанса да проведе откровен разговор и да покаже на обществото, че е чуло гласа на избирателите и си е извлякло поуки.
Преди началото на конгреса се стигна и до сблъсъци като охраната се опита да не допуска определени делегати да не влезнат в залата. Стигна се до напрежение и възгласи си искане на оставка на Корнелия Нинова, която очевидно без „бой“ няма да се махне от председателското място. Това ли ще бъде краят на БСП! Столетницата, която ще се самоунищожи сама от вътре… Повече вижте във видеото:
Публикувано в Акценти, Горещо, Политика. Постоянна връзка.