Кои ще са водачите на листи за изборите през октомври в 11 МИР-Ловеч?

По информация на наши източници почти всички партии ще си запазят старите водачи на листи в 11 МИР-Ловеч на извънредните парламентарни избори на 2 октомври 2022 г. Николай Нанков отново ще е водач на ГЕРБ-СДС, Станислав Анастасов почти е сигурно, че отново ще води листата на ДПС, Красимира Цекова на Възраждане, „Продължаваме промяната“ ще се води от младия политик Искрен Арабаджиев. Начело на БСП, както вече съобщихме, ще бъде отново Вяра Емилова. За „Демократична България“ все още няма яснота дали ще заложат отново на Свилен Андреев, който на последните избори през 2021 година не успя да се пребори за място в парламента. Голяма въпросителна е водачът на „Има Такъв Народ“, тъй като в интервю преди дни Любомир Каримански заяви, че все още не е решил дали ще продължи да се занимава с политика.

Предстои съвсем скоро да станат ясни и листите за народни представители за 11 МИР – Ловеч, които ще разберете първи в аванс в troyanpress.

Битката за депутатски места в Ловешко, ако така може да го наречем, ще бъде силно оспорвана между всички. Има много неизвестни като това дали някоя от големите партии ще успее да вземе два мандата в Ловеч, дали БСП ще изпуснат мандата и той ще отиде във „Възраждане“.

Публикувано в Горещо, Политика. Постоянна връзка.