Костадинов: Ако Нинова не върне мандата в края на деня, всичко ще зависи от президента

Докато българските граждани са в очакване на това какво ще се случи с третият мандат, всички политически лидери са търсени за коментар. Традиционно, единствено Костадин Костадинов отсъства от телевизионните екрани. След изтеклият в петък запис от срещата на „Демократична България“ , в който политическият им лидер каза, че трябва да свали новина от медия и тази новина веднага беше свалена, то, за всички е ясно, че в България не просто сме на последните места по свобода на словото, а имаме и жестока цензура.


Поради това, председателят на „Възраждане“ направи своя коментар в социалната мрежа „Фейсбук“. „Там той има най- голяма аудитория от последователи, в сравнение с останалите представители на целия политически спектър. „

Ето целия му коментар тук:

„Днес БСП трябва да върне мандата и срамната и мерзка агония на управляващия режим да приключи. Като зная обаче, че лозунгът на правителството е „Нулева толерантност към Конституцията“, се съмнявам, че Нинова ще спази закона. Затова, в края на деня всичко ще зависи от Президента. Ако той не получи обратно мандата от Нинова, трябва да разпусне Парламента през следващите дни и да насрочи нови избори през октомври. По този начин ще създаде прецедент, разбира се, но към престъпниците трябва да се демонстрира нулева толерантност – независимо дали са министри, партийни председатели или мандатоносители.“,  коментира Костадинов в социалната мрежа Фейсбук.

Екипът на „Възраждане“ призовава всички български граждани да следят информационните канали на „Възраждане“, обозначени като официални такива в социалните мрежи, за да достигат до актуалните коментари на представителите на партията без ограничения и без цензура.

Публикувано в Горещо, Политика. Постоянна връзка.