Мата Хари и Христо Иванов се возят в един и същ джип – джипа на Бобоков

Христо Иванов и Мата Хари винаги са се возили в един и същ джип.

Преди – в джипката на Борисов.

Сега – в джипа на Пламен Бобоков.

В морален план няма разлика между Мата Хари и Христо Иванов. И двамата практикуват най-древната професия. Историците още спорят коя е тя – политиката или проституцията.

Това за информация за проправителствените медии около кръга „Капитал“ и „Да, България“. 

Вече втори ден те бясно артикулират опорки срещу изтеклата петорна експертиза, анонсирана от Брюксел, че снимките с чекмеджетата и кюлчетата са фашификат.

Друга тема за тях в държавата няма и как иначе – рухва най-важният символ в предизборната им риторика.

„Дневник“, Клуб Зет“, „Фрогнюз“, „Медиапул“ обаче циклят в защитната си стратегия. Каква е контратезата им? Заклинанията на досадните червени евродепутатки Елена Йончева и Цветелина Пенкова, които изградиха цялата си кариера в европарламента върху мантрата за шкафчето и къщата в Барселона. 

А има далеч по-ефективна реакция. Да помолят лидера си Христо Иванов да попита Пламен Бобоков дали снимките на Мата Хари са автентични, кога и при какви обстоятелства са заснети, истински или подставени са пачките и кюлчетата…

Толкова е просто. Христо Иванов се вози на задната седалка на джипа на Бобоков. Мата Хари се вози на предната. Дето се вика, и самата нея би могъл да попита. Загадката най-после ще бъде разбулена.

източник: pik.bg

Публикувано в Горещо, Скандално. Постоянна връзка.