Мрежата завря от подигравки към Чобанов от „Биволъ“ и измислиците му за „покушение“

Особено показателни са коментарите в сайта „Дневник“ на Иво Прокопиев, който побърза да тиражира поредното активно мероприятие на присъдружния си „журналист“

Атанас Чобанов от рекетьорския сайт „Биволъ“ получи звучен шамар в интернет заради поредната си безочлива лъжа, че бил „заплашван“.

С надеждата така да легитимира поредния си пасквил, в който отново намесва депутата от ДПС Делян Пеевски в несъществуващи връзки с лобисти и прочие глупости, Чобанов очаквано падна в собствения си капан. Защото не само че не среща съчувствието, на което се е надявал, ами и хората откровено го подиграват, знаейки що за стока е.

Особено показателни са коментарите в сайта „Дневник“ на Иво Прокопиев, който побърза да тиражира поредното активно мероприятие на присъдружния си „журналист“.

„Взеха властта и всичките се ожалиха от заплахи по Интернет.
Такива към Бойко Борисов имаше по милион на ден.
Смешно е.“

„Много интересно..Официално лице на чуждо правителство уведомило него, но не и официалните български власти..Все си мислех , че в дипломатическият протикол , официалните правителствени лица комуникират с реципрочните по ранг ..“

„Искам да уведомя „службите“ за „заплаха“ към мен! Жената каза: Прасе, ако още веднъж се напиеш ще …..“

„Това със „заплахите“ доста девалвира…след Хазарта…“

„Звание „активен борец“ ще присъждат ли на „заплашваните“? С какви привилегии ще се ползват?“

„Как е времето в Масква?“

„Това със заплахите нова рубрика ли е? Не дойде ли светлото бъдеще на изобилие, спокойствие и просперитет, което партиите на промяната създадоха?“

Коментиращите в „Медиапул“ – друга присъдружна на Иво Прокопиев медия, не остават по-далеч:

„Активно мероприятие за привличане вниманието на шарените пиленца. А най-интересни са думите на Чобанов, че е получил обаждане от официално лице на чуждо правителство, което било длъжно по закон да го уведоми?! Малий…“.

След това фиаско, добре е Чобанов да бъде по-креативен и да обмисля лъжите си по-добре. Защото на елементарни такива, хората очевидно повече не се връзват.

източник: Blitz.bg

Публикувано в Горещо, Скандално. Постоянна връзка.