Костадин Костадинов: Българският Конституционен съд тези дни заслужава да бъде поздравен!

Публикация на Костадин Костадинов във социалната мрежа фейсбук. Ето какво гласи: 

Уважаеми госпожи и господа от Конституционния съд, приемете моите почитания към вас! Това написа във Фейсбук лидерът на Възраждане д-р Костадин Костадинов, кандидат на партията за президент. Повод са двете последни решения на най-висшите магистрати. Едното е, че назначаването на Кирил Петков за министър е в нарушение на Констисуцията, защото по това време Петков е имал и канадско гражданство. А другото – че полът може да бъде само биологичен.

Българският Конституционен съд унищожи попълзновенията на най-различни финансирани отвън организации за въвеждане на модерните на запад извращения над биологията и у нас, написа д-р Костадинов:

Ето целия пост във Фейсбук на д-р Костадин Костадинов:

Българският Конституционен съд тези дни заслужава да бъде поздравен. Вчера прие, че полът може да има само биологичен смисъл и по този начин потвърди съществуването само на два пола, мъжки и женски. Така той с един удар унищожи попълзновенията на най-различни финансирани отвън организации за въвеждане на модерните на запад извращения над биологията и у нас. Днес с друго решение КС постанови, че Кирил Петков е бил назначен за министър в нарушение на конституцията, защото е бил канадски гражданин.Както е добре известно, институциите в България са тежко зависими и подчинени на кого ли не по света и у нас, но с тези си решения нашите 12 конституционни съдии показаха, че все още има независими и честни институции, подвластни само и единствено на върховенството на закона и българския национален интерес. Уважаеми госпожи и господа от Конституционния съд, приемете моите почитания към вас! Линк от  фейсбук профила с целия коментар:   
https://www.facebook.com/belomorieto/posts/4493595784039080

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!