2 thoughts on “Контакт

 1. ПЪРВИ НАЦИОНАЛЕН ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС „ГОЛЯМАТА КНИГА НА МАЛКИЯ ГРАД”

  Краен срок – 29 септември 2015
  Съюзът на свободните писатели в България – филиал Бургас – със съдействието на община Бургас и независимо женско дружество „Самосъзнание” обявява национален литературен конкурс под надслов „Голямата книга на малкия град“;

  Целта на конкурса е да разбуди и стимулира творческите заложби у литературните творци в по-малките градове и села в страната и с това да насърчи процеса на децентрализация на литературния живот у нас.
  Очакваме вашите книги на български език , издадени през последните две години. Няма жанрово ограничение за творбите. Ще се състезават книги в две категории – поезия и проза.

  В конкурса могат да участват автори, които живеят извън столицата, като за меродавно се счита местожителството, което съответства на данните в личните карти на участниците.
  Всеки автор може да участва с до две издадени книги във всеки раздел , публикувани на хартиен или електронен носител. Няма тематични ограничения за произведенията.
  Краен срок: 29.09.2015.
  Лауреатите ще получат грамоти, парични премии и предметни награди.Достойно представилите се автори ще получат препоръка за членство в Съюза на свободните писатели в България.
  Резултатите от конкурса ще бъдат публикувани във фейсбук и в сайта на Съюза на свободните писатели.

  Произведенията изпращайте както следва:

  1.На адрес:

  [email protected]

  в WORD, формат (DOC или DOCX файлове), с големина на шрифта 12 пункта – /за книгите, публикувани в електронни издателства или литературни сайтове, като в този случай наред с текста на книгата в началото се посочва и линк за прочита и на страниците на издателството или литературния сайт./

  2. На адрес :

  Бургас – 8018

  Ж.к.”Зорница”

  Бл.47

  П.к.39

  / за книгите на хартиен носител/

  Книгите на хартиен носител трябва да бъдат в 3(три) екземпляра.. Всички автори трябва да вписват в края на книгата точен пощенски адрес, електронен адрес,трите имена на участника и телефони за връзка. Отчитането на конкурса ще се състои в тържествена обстановка в гр. Бургас до края на годината,като точната дата ще бъде посочена допълнително на всички участници.

  За допълнителна информации :тел.0896115926

  Тел.0988937813

 2. Здравейте, вземете интервю от братя Мондешки е това ще ви е статията ама май не ви стиска да напишете от тяхна гледна точка нещата кривия какво ще каже за приватизация по документи и не казвайти е не ги знаете

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.